U BOLOVIMA JE, ALI SE OPORAVLJA! Poslanik SPS u svesnom stanju, a oglasila se i njegova SUPRUGA!
U svesnom stanju i komunicira, Foto: Fonet

oporavlja se

U BOLOVIMA JE, ALI SE OPORAVLJA! Poslanik SPS u svesnom stanju, a oglasila se i njegova SUPRUGA!

Posle nesreće u kojoj je povređen poslanik SPS

Objavljeno:

Potpredsednik Skupštine socijalista Đorđe Milićević i njegov vozač Dejan Jakovljević, koji su pre dva dana povređeni u saobraćajnoj nesreći na putu Ub - Slovac, nastaviće lečenje u Kliničkom centru Srbije.

Poslanik SPS je u svesnom stanju, komunicira, ali je njegovo stanje i dalje teško zbog povreda organa i trpi velike bolove. Poslanik Milićević zadobio je teške povrede tankog i debelog sreva, arterije koja izlazi iz aorte, kao i slezine. On je, posle nesreće, uspeo da izađe iz auta i zaustavi prvi automobil koji je naišao, čiji je vozač i pozvao hitnu pomoć.

Posle petočasovne operacije u valjevskoj bolnici, unutrašnje krvarenje je zaustavljeno, a rad vitalnih organa stabilizovan. Njegov vozač koji je upravljao “škodom oktavijom” polomio je obe noge i takođe je operisan.

Tokom operacije Milićevića u sali je bio i profesor doktor i državni sekretar u Ministarstvu pravde Vladimir Đukić.

- Urađena je kompletna dijagnostika i nisu utvrđene nove povrede. Đorđe ima velike bolove, ali se oporavlja i svi se nadamo najboljem - rečeno je u SPS.

Da je potpredsednik Skupštine stabilno, potvrdila je u subotu i njegova supruga:

- Zahvaljujem se svima na ogromnoj podršci. Kolege iz stranke, ali i mnogi drugi su se angažovali. Po tome je sasvim jasno koliko vredi, koliko ga ljudi vole i poštuju. Ali, ja sam to znala oduvek.

Na društvenoj mreži “Tviter” pojavili su se komentari u kojima se postavlja pitanje otkud Milićeviću vozač. U SPS je rečeno da poslanik nema vozačku dozvolu i da je u pitanju stranački auto.

BONUS VIDEO: Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs / Večernje novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.