CRNOGORCI, GDE JE ČOJSTVO I JUNAŠTVO? Karađorđević za Espreso reagovao na GNUSAN potez Podgorice protiv Srba
Aleksandar Karađorđević reagovao na zabranu ulaska Srbima u Crnu Goru, Foto: Kraljevski dvor

EKSKLUZIVNO

CRNOGORCI, GDE JE ČOJSTVO I JUNAŠTVO? Karađorđević za Espreso reagovao na GNUSAN potez Podgorice protiv Srba

Sa zgražanjem i nevericom primili smo informaciju o zabrani ulaska u Crnu Goru izrečenu četvorici intelektualaca i stvaralaca iz Srbije, rekao je Prestolonaslednik

Objavljeno:
Darko Zlojutro

Prestolonaslednik Srbije Aleksandar II Karađorđević za Espreso prokomentarisao je zabranu Mila Đukanovića i njegove vlasti, a tiče se ulaska Srba, intelektualaca u Crnu Goru, a posebno se osvrnuo na članove njegovog Krunskog saveta.

"Sa zgražanjem i nevericom primili smo informaciju o zabrani ulaska u Crnu Goru izrečenu četvorici intelektualaca i stvaralaca iz Srbije, od kojih su dvojica članovi našeg Krunskog saveta. Da stvar bude još neverovatnija i odurnija, ta četvorica uglednih Srba, proglašeni su nepoželjnima zbog namere da učestvuju na proslavi stote godišnjice ujedinjenja Srbije i Crne Gore. U zemlji čija je vlast priznala nezavisnost Kosova!", rekao je prestolonaslednik Aleksandar i dodao:

"To nije stvar politike, to je pitanje razuma, časti i ljudskog dostojanstva ili nedostatka istih. Nadali smo se da su u pitanju samo neproverene vesti raznih medija! Sada znamo da mediji nisu izmislili ništa, jer se nešto ovako zaista i opire mašti, ma koliko plodnoj. To nije pitanje četvorice ljudi, građana Srbije, to je pitanje namernog, tendencioznog i beskrupuloznog podsmevanja istoriji, čojstvu i junaštvu! Za to nisu krivi ovi kojima je zabranjen ulaz u Crnu Goru!"

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.