STEFANOVIĆ: MUP ne raspolaže informacijama da je ministar Ljajić deo neke kriminalne grupe
Stefanović o Rasimu Ljajiću, Foto: Marina Lopicic

odgovor ministra

STEFANOVIĆ: MUP ne raspolaže informacijama da je ministar Ljajić deo neke kriminalne grupe

Vojislav Šešelj optužio je ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije

Objavljeno:

Ministarstvo unutrašnjih poslova ne raspolaže informacijama da je ministar Rasim Ljajić deo ili organizator neke organizovane kriminalne grupe, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Ja moram da iznesem lično uverenje da ja zaista u to ne bih mogao da verujem", rekao je Stefanović u Skupštini Srbije odgovarajući poslanici SRS Vjerici Radeti.

Radeta je pitala Stefanovića da li ima informaciju za Narodnu skupštinu, a vezano, kako je rekla, za "aferu" potpredsednika Vlade Srbije Rasima Ljajića.

"Da li ste utvrdili da li je tačno, da li ste preduzeli određene mere. Da li imate dokaze za Ljajića i njegovo učešće u narko kartelu. Morate da odgovorite na to pitanje", rekla je Radeta.

Poslanik SRS Vojislav Šešelj optužio je ranije u Skupštini potpredsednika vlade i ministra Rasima Ljajića da je vođa jednog od najjačih narko-kartela na području Srbije.

Ljajić je posle toga pozvao Stefanovića i sve službe da iznesu sve podatke o njemu.

Poručio je da ukoliko pronađu bilo šta što ukazuje i najmanju kriminalnu delatnost neće nijednog sekunda sedeti na mestu ministra niti se baviti nijednim javnim poslom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.