SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO VOJISLAV ŠEŠELJ! Naši objavili knjigu o lideru radikala, a šta Voja kaže na to?
SNP Naši objavili knjigu o Vojislavu Šešelju, Foto: Beta/Miloš Miškov/Printscreen/Twitter

KAŽE DA GA PAKUJU

SMEŽURANO UDBAŠKO MUDO VOJISLAV ŠEŠELJ! Naši objavili knjigu o lideru radikala, a šta Voja kaže na to?

Sporna knjiga nosi sličan nazi kao i jedna od knjiga lidera radikala

Objavljeno: 13:47h

SNP "Naši" obavestili su na svom zvaničnom Tviter nalogu kako su objavili knjigu pod nazivom "Smežurano udbaško m**o Vojislav Šešelj".

U toj knjizi, kako se navodi u obavesti, razotkriva se "višedecenijska obmana" i "štetočinsko delovanje" lidera Srpske radikalne stranke.

- SNP “Naši” predstavlja novu knjigu “Smežurano udbaško m**o Vojislav Šešelj”, koja razotkriva višedecenijske obmane i štetočinsko delovanje Vojislava Šešelja po srpsku nacionalnu ideju - navodi se na zvaničnom Tviter nalogu SNP "Naši".

Ova knjiga verovatno je parodia, ali i provokacija upućena Vojislavu Šešelju i to na račun njegove knjige koja nosi sličan naziv "Smežurano kengurovo m**o Kevin Parker".

Ovim povodom kontaktirali smo sa liderom radikala kako bismo saznali kako on komentariše naslov i samu objavu SNP "Naši", no on je rekao kako nije zainteresovan za to.

- Ne interesuje me šta je objavio taj provokator Ivan Ivanović. Uopšte me ne interesuje šta je objavio, objavio je to po nalogu - rekao je Vojislav Šešelj za Espreso.

Bonus video:

Espreso intervju - Vuk Jeremić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.