Vesić: Đilas potcenjuje zdrav razum građana
Goran Vesić i Dragan Đilas, Foto: Zorana Jevtić, Dado Đilas

oglasio se

Vesić: Đilas potcenjuje zdrav razum građana

Goran Vesić, član predsedništva Srpske napredne stranke, povodom izjava jednog od osnivača Saveza za Srbiju

Objavljeno:

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je danas da jedan od osnivača Saveza za Srbiju Dragan Đilas potcenjuje građane kada misli da će mu bilo ko poverovati da se samo dva puta video sa Draganom Šolakom, vlasnikom "Junajted grupe", sa kojim ima transakcije vredne desetine miliona evra.

Vesić se u izjavi za medije čudi kako je moguće da se samo dva puta video sa čovekom kojem je prodao poslovnu zgradu na Novom Beogradu, prema informacijama iz medija, za 10 miliona evra, a prema Šolakovoj tvrdnji za četiri miliona. Njemu je prodao i svoje firme u Bugarskoj, a potom i beogradsku "Dajrekt mediju", ističe Vesić.

Kako je rekao, bizarno je kada o ravnopravnosti u medijima govori Đilas koga je pokojna Verica Barać, predsednica Vladinog Saveta za borbu protiv korupcije, optuživala da je, dok je bio na vlasti, upravljao srpskim medijima.

Vesić je naveo da je javnost o tome kako je Đilas upravljao medijima saznala kada su objavljeni podaci "da je kao državni funkcioner držao monopol na prodaju reklamnih sekundi televizijama, računajući javni servis i Studio B, koji je tada bio preduzeće grada Beograda".

- Očekujemo da Đilas objasni građanima odakle mu 50 miliona evra stečenih između 2007. i 2012. godine, sa ukupnim prihodom od svih firmi od 180 miliona evra - kaže Vesić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.