SVEČANO: SNS obeležila stranačku slavu Svetu Petku, VUČIĆ UPUTIO SNAŽNU PORUKU STRANAČKIM KOLEGAMA
Aleksandar Vučić je prvi čovek Srbije i SNS, Foto: Beta/ Miloš Miškov

Naprednjaci slavili

SVEČANO: SNS obeležila stranačku slavu Svetu Petku, VUČIĆ UPUTIO SNAŽNU PORUKU STRANAČKIM KOLEGAMA

- Uvek smo mi Srbi bili u složenim situacijama ali sam uveren da ćemo uz veliki trud i napore u narednoj godini ostvariti jos bolje rezultate - rekao je Vučić

Objavljeno:

Srpska napredna stranka (SNS) obeležila je danas stranačku slavu Svetu Petku, a predsednik Srbije i lider naprednjaka Aleksandar Vučić izrazio je uverenje da će Srbija narednu slavu SNS-a dočekati sa manje nezaposlenih, manjim javnim dugom i izglednijom budućnošću za sve građane.

Čestitaju članovima SNS-a, ali i svim građanima koji slave Svetu Petku, Vučić je kazao je "mnogo iskušenja pred nama" ali i poručio stranačkim kolegama da se ne plaše teških vremena.

- Uvek smo mi Srbi bili u složenim situacijama ali sam uveren da ćemo uz veliki trud i napore u narednoj godini ostvariti jos bolje rezultate - rekao je Vučić.

On je izrazio zahvalnost članovima stranke što SNS uživa najveće poverenje građana iako je kako je rekao, najviše kritikuju u medijima.

Domaćin slave Milenko Jovanov kazao je da se Srbija iz godine u godinu unapređuje u svim oblastima i da postaje sve bolje mesto za život.

- Već tri godine imamo suficit u budžetu, otvaraju se fabrike, grade se mostovi, gradi se Srbija budućnosti na temelju koji je Aleksandar Vučić postavio 2014. godine - rekao je Jovanov.

On je pozvao članove SNS-a da u narednom periodu budu spremni za sve izazove i da kako je rekao, odbrane pravo građana da sami odlučuju ko će biti vlast, a ko opozicija i kako će Srbija izgledati u budućnosti.

- Nama je potrebna Srbija pobeda, da poput odbojkašica, osvajamo zlata u svim oblastima - rekao je Jovanov.

Obeležavanju slave u sedištu SNS-a u Beogradu prisustvovala je i predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković, ministri Nebojša Stefanović, Zoran Đorđević, Siniša Mali, Vanja Udovičić, Jadranka Joksimović, Nela Kuburović, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kao i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.