VUČIĆ PORUČIO: Poštujemo hrvatske, albanske i bošnjačke žrtve, ne damo nikome da unižava srpske!
Vučić je rekao da je ponosan što je Srbija, kako je rekao, sve jača zbog napretka ekonomije, Foto: Beta/Miloš Miškov

VAŽNO ZA SRBIJU

VUČIĆ PORUČIO: Poštujemo hrvatske, albanske i bošnjačke žrtve, ne damo nikome da unižava srpske!

On je rekao da je počastovan što je u društvu Aleksandra Karađorđevića na plakatu za promociju tog filma

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju važno da poštuje hrvatske, albanske i bošnjačke žrtve, ali i da, kako je rekao, nikom ne damo da unižava srpske žrtve.

Vučić je na obeležavanju slave Srpske napredne stranke u Beogradu komentarišući predstavljanje revizionističke knjige "Mit o Jasenovcu" i filma "Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj 1918-2018" na Hrvatskoj radio-televiziji kazao da mu je žao ljudi koji žele da "steknu slavu negiranjem najstrašnijih zločina".

On je rekao da je počastovan što je u društvu Aleksandra Karadjordjevića na plakatu za promociju tog filma.

- Počastvovan sam što sam u društvu Aleksandra Karadjordjevića, oni neka rade svoj posao, a naše je da nikome ne damo da unižava srpske žrtve i da na takve pokušaje reagujemo na miran način i istinom. Nastavićemo da gradimo mir i dobre odnose sa njima i da se sa ponosom sećamo naših pobeda, ali nećemo dozvoliti da nipodaštavaju naše žrtve - kazao je Vučić.

On je dodao da je ponosan što je Srbija, kako je rekao, sve jača zbog napretka ekonomije, ali i zato što je nezavisna država koja sama donosi odluke.

- To nije lako u 21. veku kad imate sedam miliona stanovnika i uslovno malu teritoriju - rekao je Vučić.

Voditeljka Hrvatske radio-televizije je u četvrtak, 25. oktobra u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" predstavila knjigu "Mit o Jasenovcu", a u najavi Festivala rodoljubivog filma predstavila film "Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj".

Bonus video:

Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs / agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.