NIKOLA NIKODIJEVIĆ GOST ESPRESA NA SAJMU MEDIJA: SPS i SNS imaju odličnu saradnju!
Prvi gost je Nikola Nikodijević, Foto: Stefan Kojić

sajam medija

NIKOLA NIKODIJEVIĆ GOST ESPRESA NA SAJMU MEDIJA: SPS i SNS imaju odličnu saradnju!

Današnji dan je posvećen političkim temama

Objavljeno: 14:12h
Darko Zlojutro

Prvi gost portala Espreso.co.rs, na štandu Adria Media Grupe na Sajmu medija, za danas bio je predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević.

- U prošlom sazivu smo imali jednu opozicionu stranku i njene odbornike, a u ovom sazivu ih je više, sada je tu jedan blok koji se raspao na više odborničkih grupa, gde je borba unutar opozicije za zauzimanje pozicija, za nametanje ko će biti lider, ko će se najviše pokazati za govornicom. Čitav performans koji opozicija izvodi u Skupštini grada Beograda usmerena je ka njihovim unutrašnjim borbama. U skupštini postoje jasno utvrđena pravila, poslovnik po kome radimo, statut grada Beograda, niko ne može da odstupi od toga, a ako pokušaju bivaju sankcionisani - rekao je Nikodijević.

Nikodijević se osvrnuo na saradnju sa bivšim gradonačelnikom, ali i sa sadašnjim.

1 / 4 Foto: Stefan Kojić

- Sa Malim i dalje sarađujemo isto kao kada je bio gradonačelnik, s obzirom da je sada ministar finansija. Sa ministrom finansija je u svakoj zemlji uvek dobro sarađivati, tako da i mi kao grad Beograd imamo njegovu veliku podršku i veliko razumevanje za ono što su poslovi grada, jer je i sam bio gradonačelnik. Sa Radojičićem takođe dobro sarađujemo, i mislim da će biti saradnja jednako dobra, kao i sa Malim - rekao je Nikodijević.

Predsednik Skupštine se osvrnuo i na Kongres SPS-a koji će biti 22. decembra, i rekao da misli da će lider SPS-a biti jedini kandidat.

- Mi, socijalisti smo zaključili da ovo treba da bude pre svega programski Kongres, a ne kadrovski. Ono što je nesumnjivo, Ivica Dačić ima nepodeljenu podršku, apsolutno jedinstvo vlada u svim odborima, Ivica Dačić je predsednik stranke i biće jedini kandidat, jer je to želja članstva. Ključno pitanje ovog Kongresa je zašto neko treba da glasa za SPS. Ivica Dačić će biti predsednik stranke i dalje, vodio je kroz turbulentna vremena, nadamo se da će tako nastaviti - rekao je Nikodijević.

Nikodijević je pričao o odnosu SPS-a sa Srpskom naprednom strankom, ali i o svom odnosu sa Nebojšom Stefanovićem.

- Ocena za saradnju SPS-a i SNS-a je 5. Najvažniji je odnos ljudi koji predstavlja te stranke, odnos moj sa gospodinom Vesićem i gospodinom Radojičićem je odličan, kao i sa Stefanovićem. Uvek bih poželeo da radim sa takvim ljudima - rekao je Nikodijević.

Bonus video:

Ministar Đorđević za Espreso otkrio kako se snalazi na društevnim mrežama, ali i sve o vatrenom navijanju za Crvenu Zvezdu!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.