PONOVO NAPADNUTI AKTIVISTI NARODNE STRANKE: Opšti haos u Novom Sadu (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube / Narodna stranka

havarija

PONOVO NAPADNUTI AKTIVISTI NARODNE STRANKE: Opšti haos u Novom Sadu (VIDEO)

Aktivisti i funkcioneri Narodne stranke zajedno sa građanima Novog Sada su reagovali

Objavljeno: 22:52h

U centru Novog Sada danas su ponovo verbalno napadnuti aktivisti Narodne stranke Novi Sad i predsednik gradskog odbora Borislav Novakovića.

Agresivni verbalni napad dogodio se u centru grada tokom razgovora predstavnika stranaka koje čine Savez za Srbiju sa građanima. Za jednog od aktera napada, koji je učestvovao i u prethodnim agresivnim ispadima na skupovima Narodne stranke u Novom Sadu, na osnovu stare fotografije pokazane na skupu na kojoj nosi majicu sa natpisom "Vučiću pederu", jasno je da vređanje i ometanje sprovodi po narudžbini.

"Aktuelni režim je primitivizmom i agresijom još jednom pokušaao da spreči ono što Narodna stranka u Novom Sadu beskompromisno radi, a to je raskrinkavanje Vučićevog režima i njegove pljačkaške i izdajničke politike", kaže Borislav Novaković, koji je i bivši gradonačelnik Novog Sada.

Aktivisti i funkcioneri Narodne stranke zajedno sa građanima Novog Sada dostojanstveno su reagovali i odbranili svoje pravo da slobodno iznesu svoje stavove u srpskoj Atini.

"Narodna stranka će uvek biti uz svoje građane,a gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića pozivamo da skupi hrabrosti i lično učestvuje u akcijama koje SNS organizuje i plaća," zaključio je Novaković.

BONUS VIDEO: Kratki Espreso 6

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.