ŠEŠELJ PROSTAČKI UVREDIO BORISA: To je gnjida, je*aću mu majku izdajničku! TADIĆ: Ti si kukavica, kaži mi to u lice
Tadić i Šešelj ušli u ozbiljan fajt, Foto: Filip Plavčić, Vladimir Sporčić

pale ozbiljne pretnje

ŠEŠELJ PROSTAČKI UVREDIO BORISA: To je gnjida, je*aću mu majku izdajničku! TADIĆ: Ti si kukavica, kaži mi to u lice

Lider radikala je izjavio da je u interesu javnosti da sazna istinu o tragediji na Topčideru, a Šešeljeva izjava bila je povod da ga Tadić isproziva na Tviteru

Objavljeno:

Predsednik SRS Vojislav Šešelj i predsednik SDS Boris Tadić ušli su u otvoreni sukob zbog iskaza koji je Boris Tadić dao policiji i SBPOK zbog ubistva gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića na Topčideru.

Lider radikala je izjavio da je u interesu javnosti da sazna istinu o tragediji na Topčideru, a Šešeljeva izjava bila je povod da ga Tadić isproziva na Tviteru.

Šešelj je preko medija Tadiću poručio da će mu "je*ati majku izdajničku".

- Šta ima on meni lično da odgovara!? To je jedna gnjida najobičnija kojoj ću ja je*ati majku izdajničku! Zbog izručivanja Karadžića, Mladića, Župljanina i Hadžića taj izdajnik treba da bude u zatvoru. Odgovaraće on kad-tad, jer taj zločin ne zastareva, pa mu ne bih bio u koži - rekao je Šešelj, i istakao da Tadić mora da se nađe pred licem pravde jer je „odgovoran za prikrivanje svega onog što zna u slučaju ubijenih gardista 2004. godine".

- Štitio je mafijaše koji su sklanjali drogu u vojnom objektu Karaš i za to treba da odgovara. Sada mu navodno smeta što se o tome piše, ali javnost mora da zna istinu – ističe Šešelj, i dodaje da jedva čeka susret sa njim.

- Tadića ću prvo strpati u gepek, a zatim ga odvesti na jedno izuzetno mesto. Lancima ću mu noge pričvrstiti za pod, dok ću mu ruke vezati za plafon. Visiće, jer je namerno prikrivao narko-dilere, ubice dvojice gardista Dražena Jakovljevića i Dragana Milovanovića. Osobe koje su odgovorne za njihovo ubistvo sakrivale su drogu u podzemnom skloništu "Karaš" - kaže predsednik SRS.

Međutim, bivši predsednik Srbije Boris Tadić mu nije ostao dužan. Doduše, odgovorio mu je potpuno drugačijim rečnikom.

Tadić se, gostujući u jednoj emisiji zapitao šta rade pravosudni organi i policija, i zašto Šešelj nakon brutalnih pretnji nije uhapšen.

- Zašto nije priveden na razgovor? Upućuje pretnje, bilo koji drugi građanin kada bi uputio takve pretnje bio bi priveden na razgovor od strane pripadnika policije koji bi videli tu pretnju i bili svedoci. Pre nekoliko dana mi je pretio klanjem u parlamentu. To je jedna kukavica najobičnija koja nikada ne sme lično tako nešto da kaže - rekao je Tadić.

Bonus video:

Igor Mirović recituje stihove svoje pesme

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.