TI PRVO OBRIJ BRKOVE, PA DOĐI NA SEDNICU: Šešelj brutalno vređao Čomićevu, PREDSEDNIK SKUPŠTINE GA U TOME PODRŽAO!
Šešelj izvređao poslanicu DS Gordanu Čomić, Foto: Beta, Marina Lopičić

rijaliti skupština

TI PRVO OBRIJ BRKOVE, PA DOĐI NA SEDNICU: Šešelj brutalno vređao Čomićevu, PREDSEDNIK SKUPŠTINE GA U TOME PODRŽAO!

Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić rekla je lideru radikala Vojislavu Šešelju da ne može ženi da kaže da je alapača, a onda je on uvredio

Objavljeno:

Danas je u Skupštini bila prilično zategnuta atmosfera, i došlo je do rasprave između ministarke Zorane Mihajlović i poslanice Demokratske stranke Gordane Čomić i lidera radikala Vojislava Šešelja, koji ih je izvređao. Uz sve ovo, ni predsedavajući Veroljub Arsić nije adekvatno reagovao kako bi zaštitio poslanice.

Poslanica Demokratske stranke Gordana Čomić rekla je lideru radikala Vojislavu Šešelju da ne može ženi da kaže da je alapača i da ga zbog toga treba biti sramota, na šta joj je on rekao: "Ti prvo obrij brkove pa dođi na sednicu". Poslanik Demokratske stranke Balša Božović rekao je predsedavajućem Veroljubu Arsiću da je trebalo da prekine Šešelja i reaguje na uvrede koje je uputio ministarki Mihajlović i poslanici Čomić.

- Molim vas da ubuduće ovakve izjave, kreature sprečite i sačuvate dostojanstvo Skupštine Srbije - rekao je Božović. Arsić mu je odgovorio da što se tiče Zorane Mihajlović "nema potreba da je brani ni on ni bilo ko drugi" i da je "ona ministar u Vladi Srbije i da zna da se brine o sebi".

Bonus video:

Igor Mirović - intervju za Espreso

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.