Vučić: Istraga protiv Hoa vodi se na svetskom nivou, verujem da će doneti rezultate
Foto: Beta/Miloš Miškov

veruje u razrešenje

Vučić: Istraga protiv Hoa vodi se na svetskom nivou, verujem da će doneti rezultate

Vučić je rekao da Srbi treba da žive u miru i da se ne mešaju u tuđe sukobe

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da veruje da će istaraga oko finansijskih malverzacija Patrika Hoa, poslovnog saradnika Vuka Jeremića, i još nekih, koja se vodi na svetskom novou, doneti rezultate.

Vučić je odgovarajući na pitanja o toj istrazi i novcu koji je Jeremić odbio od katarske ambasade rekao da je interesantno da nema odgovora na to pitanje, niti se bilo ko trudi da ga pronađe.

- Zamislite da neko od nas dobija ogroman novac sa računa ambasade, bilo koje u Evropi - upitao je Vučić i dodao da je reč o 30-om delu novca koji su dobijali ljudi koji su očigledno upleteni u mnoge nezakonite radnje.

- Videćemo šta će istraga na svetskom nivou pokazati i, koliko sam svatio, neke od najznačajnijih svetskih službi su u tome i verujem da će ceo slučaj biti razrešen - dodao je.

Novinare je interesovalo i kako gleda na učešće Srba na stranim ratištima, na šta je predsednik Srbije rekao da na to gleda isto kao kada se donosio zakon o tome: "Srbi treba da žive u miru i da se ne mešaju u tuđe sukobe" rekao je Vučić.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU NEDELJE: Jadranka Joksimović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.