UBICO, ZAŠTO JE GOJKOVIĆ UBIJEN IZ TVOG PIŠTOLJA? Simo Spasić ponovo ISPROZIVAO Sašu Jankovića na protestu! (FOTO)
Foto: Stefan Kojić

PROTEST SUPROTSTAVLJENIH STRANA

UBICO, ZAŠTO JE GOJKOVIĆ UBIJEN IZ TVOG PIŠTOLJA? Simo Spasić ponovo ISPROZIVAO Sašu Jankovića na protestu! (FOTO)

I ovog puta je skup PSG ometao predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić

Objavljeno: 18:35h
Jelena Čabović

Šesnaesti put put zaredom Pokret slobodnih građana predvođen liderom Sašom Jankovićem, okupio se danas u 17 časova na Andrićevom vencu ispred Predsedništva Srbije, kako bi još jednom protesovali protiv aktuelne vlasti.

Tom prilikom, Saša Janković, postavio je brojna pitanja predsedniku Aleksandru Vučiću.

I danas je predsednik Građanskog bloka 381 i PSG-а pokreta Saša Janković, Vučića pitao ko je ubio Olivera Ivanovića, koliko košta ministrasko mesto, koliko je mimilalac u Srbiji,koliko korupcije košta život radnika, zašto nisi smeo na sastanak u UN?

foto: Stefan Kojić

I ovog puta je skup PSG ometao predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić koji je istovremeno sa Sašom Jankovićem govorio u megafon i uzvikivao:

- Ubico, ubico! Postavljaš pitanje ko je ubio Olivera Ivanovića, a da li se pitaš ko je ubio Predraga Gojkovića? Zašto je on ubijen iz tvog pištolja?

foto: Stefan Kojić

Na licu mesta bio je i kordon policije u uniformi, ali i u civilu, koji su skup sve vreme nadgledali, ali incidenata nije bilo.

foto: Stefan Kojić

Saša Janković je neobazirajući se na Simićeve prozivke poručio svim stanovnicima Srbije:

- Želim građanima Srbije život bez probem, sa platama, sa penzijama sa kojima mogu da prežive, bolji život za sve nas...Svakog petka u celoj Srbiji ćemo postavlajti pitanja koja tište celu Srbiju....njegova politika je poražena...Srbija će se probuditi.. ono što nudimo i želimo je dobro za sve građane u Srbiji, bićemo istrajni i uporni ... petog oktobra ćemo pokazati Srbiji da se diktaturi mogu okrenuti leđa...čisto i visoke glave možemo svakog pogledati u oči... - poručio je građanima Saša i mirno napustio prostest dok je Simić upućivao prozivke na račun Jankovića i okupljneih građana koji podržavaju Jankovićevu politiku.

foto: Stefan Kojić

Podsećamo, Simo Spasić 2009. godine sumnjičen je i uhapšen za silovanje bivše supruge.

Spasićeva bivša supruga je te 2009. godine u krivičnoj prijavi navela da je Spasić te kobne večeri došao u njen stan oko 21 čas da bi je ubedio da povuče sve krivične prijave protiv njega i da se ponovo venčaju, te da ju je u toku večeri prinudio na seksualni odnos.

1 / 16 Foto: Stefan Kojić

Tek kada je pristala da se ponovo uda za njega, a on ujutro izašao da kupi doručak, žena je uspela da pobegne kroz komšijska dvorišta i otrči do ambulante na Bubnju odakle je pozvala taksi i otišla pravo u policiju.

- Uhvatio me je za kosu i vukao me po kupatilu, zatim je nožem počeo da seče kosu i baca je u WC-šolju - navela je nesrećna žena tada.

Spasić je 6. januara 2009. godine priveden istražnom sudiji koji mu je odredio pritvor i doneo rešenje o pokretanju istrage.

BONUS VIDEO:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.