POSLE ŽIKE OBRETKOVIĆA I ODŽAČARA SAD IMITIRA FIRGU! Tasovčev novi stajling je ŠOU!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

SMELO

POSLE ŽIKE OBRETKOVIĆA I ODŽAČARA SAD IMITIRA FIRGU! Tasovčev novi stajling je ŠOU!

Nekadašnji član Vlade i direktor Filharmonije fura neobičan imidž

Objavljeno:

Bivši ministar kulture i prvi čovek Beogradske filharmonije Ivan Tasovac ne prestaje da šokira javnost svojim odevanjem.

Posle Žike Obretkovića, sad imitira Firgu.

Tasovac je tako, nakon stajlinga "odžačara", na RTV Pink došao odeven kao Firga iz čuvene serije "Vruć vetar" (tako bar tvrde ljudi u komentarima na društvenoj mreži Tviter).

Bivši ministar se na televiziji pojavio odeven u havajsku košulju s kapom na glavi, a da bi prokomentarisao nesvakidašnji nastup Beogradske filharmonije, kojim je otvorena koncertna sezona pod palicom šefa-dirigenta Gabrijela Felca.

- Postoji nekoliko događaja koje ću pamtiti čitavog života, a sinoć je upravo bio jedan od takvih - kazao je direktor Beogradske filharmonije Ivan Tasovac za "Nacionalni dnevnik" i dodao:

- Filharmonija je uspostavila nove standarde onoga kako mora da se izvodi opera i kako treba da zvuči. Beskrajne ovacije beogradske publike na kraju su otvorile novu sezonu Filharmonije onako kako se ona otvara u Berlinu, Njujorku i Parizu. Svi možemo da budemo jako ponosni - kaže Tasovac.

Kako se vama dopadaju Tasovčevi stajlinzi?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.