SAŠA, ANA NIJE SAMO ŽENA VEĆ JE I PREMIJERKA: Milićević stao u odbranu Brnabićeve od Jankovića!
Foto: Filip Plavčić

nema kraja

SAŠA, ANA NIJE SAMO ŽENA VEĆ JE I PREMIJERKA: Milićević stao u odbranu Brnabićeve od Jankovića!

Ana Brnabić je naglasila da rijalitiji postoje u svim zemljama i da su jako popularni, i nisu specifičnost Srbije

Objavljeno:

Jedan od čelnika Saveza za Srbiju Željko Veselinović, izvređao je na društvenim mrežama premijerku Srbije Anu Brnabić. Povod za ovo bio je premijerkin stav o rijaliti programima u polemici sa ministrom kulture Vladanom Vukosavljevićem. Ova tema uzburkala je javnost poslednjih dana.

Boris Milićević, član GO SPS, takođe nije ostao imun na "fajt nedelje", ali se osvrnuo na statuse lidera PSG Saše Jankovića, koje je podelio na Fejsbuku.

- Dok Veselinović preti crncima, Janković kada priča o Ani Brnabić niti je oslovljava imenom, niti funkcijom, već insistira na tome da je žena. Da li mu 10 godina rada na mestu ombudsmana nije bilo dovoljno da shvati da lična svojstva nisu bitna za obavljanje bilo koje funkcije - zapitao se Milićević.

Podsetimo, Ana Brnabić je naglasila da rijalitiji postoje u svim zemljama i da su jako popularni, i nisu specifičnost Srbije, što je izrevoltiralo Veselinovića, koji je premijerki uputio brutalne uvrede.

- Baš me briga što je Ana Brnabić fikus premijer lezbejka i to nikad nisam komentarisao, ali što tako zla, podmukla neznalica, član trilateralne komisije i predsednik UO Naleda sada staje na stranu narkomančine i ubice Želja Mitrovića braneći Pink i Zadrugu, kritikujući ministra kulture kome kaže da mu nije posao da zabrani rijalitije nego da treba narod da ih gleda bez obzira na Sodomu i Gomoru koji neki polusvet debila svakodnevno tamo primenjuje... E pa draga fikus premijerko želim ti da te jednom isti taj Mitrović zatvori u Zadruzi u četiri zida bez ključa sa jednim obdarenim Afroamerikancem tek puštenim iz zatvora i da taj šou narod gleda jedno par meseci, pa da vidim da li bi posle toga branila najgori ovozemaljski šljam - napisao je Veselinović na svom FB profilu.

Ovaj status naišao je na ozbiljne osude javnosti.

Bonus video:

Espreso intervju, Joška Broz

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.