Transparent, klicanje, pa sendviči: Ovako izgleda kad se Vučićevi botovi spontano okupe! (FOTO)

kampanja na delu

Transparent, klicanje, pa sendviči: Ovako izgleda kad se Vučićevi botovi spontano okupe! (FOTO)

Na internetu se pojavila fotografija SMS poruke koju su navodno dobijali članovi naprednjaka, a u kojoj je dato uputstvo za ponašanje na skupu ispred fabrike
Objavljeno: 09:34h

Na otvaranju fabrike obuće “Geox” u Vranju okupilo se stotinak pristalica SNS-a i SPS-a jer su njihovi lideri prisustvovali otvaranju. Izgleda, međutim, da se oni tu nisu pojavili baš spontano. Vučić Vranjancima: Kad budete šetali svetskim metropolama videćete cipele koje vi pravite! (FOTO) Prema nekim navodima, naprednjaci nisu organizovali dolazak aktivista u industrijsku zonu, a i oni koji su želeli da dođu nisu bili u obavezi da nose stranačka obeležja. Međutim, na internetu se pojavila fotografija SMS poruke koju su navodno dobijali članovi SNS-a, a u kojoj piše uputstvo za ponašanje na skupu ispred fabrike.

Južne vesti
Vučića je ispred fabrike dočekalo stotinak aktivista SNS ne samo iz Vranja, već i iz drugih gradova. Došli su organizovanim prevozom iz Leskovca, Bosilegrada, Vladičinog Hana, Bujanovca i Vlasotinca. Naprednjaci su došli sa velikim transparentom na kome je pisalo “Vranje je za Vučića”. I Sloba bi mu pozavideo: Šta je sve Vučić uspeo da otvori za samo nedelju dana?! (FOTO) Aktivisti SNS-a, poznatiji u javnosti kao SNS botovi, vratili su se do parkiranih autobusa nakon skupa ispred fabrike gde su ih čekali sendviči!
Facebook
Srpska napedna stranka ne drži vlast u Vranju, pa je vladala bojazan da ne dođe do čarki između pristalica SNS-a i SPS-a koji su takođe došli prisustvovali ceremoniji otvaranja fabrike. (Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.