Skandal sa Vučićem: Karleuša i Macura se umalo ne poubijaše zbog premijera! (FOTO) (GIF)

Cirkusanti nam se podsmejavaju

Skandal sa Vučićem: Karleuša i Macura se umalo ne poubijaše zbog premijera! (FOTO) (GIF)

Iako su mnogi mislili da je najava emisije bila samo šala, cirkus uživo nas je vratio u realnost kad je Jelena Karleuša krenula da ga "rešeta" pitanjima
Objavljeno: 23:09h

Sve je zaprepastila najava emisije "Ćirilica" Milomira Marića da će kontroverzna pevačica Jelena Karleuša sa još tri dame - Nadom Macurom i jednom štićenicom Sigurne kuće, "rešetati" premijera Aleksandra Vučića. Kod koga si radio usne? Šta bi Karleuša još mogla da pita Vučića večeras u Ćirilici? (VIDEO) Iako su mnogi mislili da je u pitanju samo šala, cirkus uživo nas je vratio u realnost! Predizborna kampanja u svom najboljem izdanju počela je tako što se premijer hvalio otvaranjem tunela, fabrika, železničkih stanica i najavio nova otvaranja širom Srbije, dok je voditelj Milomir Marić klimao glavom na svaku njegovu rečenicu. - Danas sam stajao uz ogradu i hteo da skačem od sreće, uzbrdo i nizbrdo, hteo sam da skačem ali sam se suzdržao - istakao je on.

cenzurom
skandaloznim politiku
Sramota kakva se ne pamti: Tviteraši razvaljuju SNS zbog sklanjanja matematičara s balkona! (FOTO) - Aleksandre, jednog dana bićete premijer - izgovorila je pred kamerama svojevremeno, a Vučiću je to prijalo. S obzirom na to da se dugo znaju, nikad nisu imali razmirice iako im se mnogi stavovi ne poklapaju. 9 neispunjenih obećanja Aleksandra Vučića, a ima ih još! (FOTO) (VIDEO) (GIF) Lajna na Tviteru je "poludela" zbog ove emisije, a evo šta građani kažu:
Da li se i vama plače posle ovog cirkusa?!

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.