NE BI POPOVIĆ BIO BAHATI I BEZOBRAZNI HOMOFOB DA JE U VLADU UŠAO ZAHVALJUJUĆI SVOJIM SPOSOBNOSTIMA: Krstić zaratio s ministrom zbog LGBT populacije!
Foto: Fonet

au

NE BI POPOVIĆ BIO BAHATI I BEZOBRAZNI HOMOFOB DA JE U VLADU UŠAO ZAHVALJUJUĆI SVOJIM SPOSOBNOSTIMA: Krstić zaratio s ministrom zbog LGBT populacije!

Krstić smatra da "homofob" ne može da bude u Vladi Srbije

Objavljeno:

Marketinški stručnjak blizak svakoj vlasti i nekadašnji savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić, koji na Tviteru svakodnevno iznosi svoje mišljenje na razne društveno-političke teme, ovog puta se osvrnuo na stav ministra zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj Nenada Popovića o LGBT populaciji i nazvao ga "bahatim i bezobraznim homofobom".

Ministar je na svom Tviter nalogu, povodom vesti “Roko ima dve mame, Ana dvojicu tata: Prva gej slikovnica osvaja region, u planu na srpskom”, napisao: “U trenutku kada se kao država borimo na sve načine da podržimo rađanje, iz Hrvatske nam uvoze gej slikovnice! To pod hitno treba zaustaviti! Moramo da stanemo na put onima koji žele da nas ubede da je u redu da Roko ima dve mame, a Ana dvojicu tata”.

Na izjavu ministra Popovića reagovala je poverenica za ravnopravnost i tražila od ministra da se izvini LGBT zajednici, međutim, ministra je to odbio jer smatra da nije prekršio zakon niti ikoga uvredio.

Onda su usledile kritike marketinškog stručnjaka Krstića, koji je, takođe na Tviteru izvređao ministra Popovića.

- Ne bi ministar Popović bio bahati i bezobrazni homofob da je u Vladu ušao zahvaljujući svojim sposobnostima - napisao je Krstić.

Krstić je prethodno takođe napisao da je dovoljno homofoba i šovinista u opoziciji, i da ne treba nijedan da bude u Vladi Srbije.

Bonus video:

Espreso intervju, Marija Obradović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.