JA SAM RUČAO S PRINČEVIMA, VITEZ SAM FRANCUSKE REPUBLIKE, LIČNOST GODINE OEBSA, PONOSAN SAM ŠTO MOGU I DA LEPIM PLAKATE! Janković konačno objasnio šta je hteo s megafonom ispred zgrade Predsedništva! (VIDEO)
Foto: Tviter, Espreso

PROSTO JE

JA SAM RUČAO S PRINČEVIMA, VITEZ SAM FRANCUSKE REPUBLIKE, LIČNOST GODINE OEBSA, PONOSAN SAM ŠTO MOGU I DA LEPIM PLAKATE! Janković konačno objasnio šta je hteo s megafonom ispred zgrade Predsedništva! (VIDEO)

Deset nedelja moji saradnici i ja svakog petka u 17h časova izlazimo i postavljamo pitanje za koje znamo da nećemo dobiti odgovor

Objavljeno: 13:57h

Lider PSG Saša Janković u petak je deseti put zaredom ispred Predsedništa Srbije sa megafonom tražio odgovor na pitanje "Ko je ubio Olivera Ivanovića".

Međutim, ovaj njegov potez i fotografija na kojoj je Janković na Andrićevom vencu sa megafonom ispred zaključanih vrata, na društvenim mrežama naišli su na podsmeh.

Pošto su ovaj potez lidera PSG ismejali na društvenim mrežama, Janković je pokušao da objasni spornu situaciju.

U izjavi za Espreso Janković kaže da je njegovo da postavlja pitanja da Srbija ne bi ostala uskraćena i za pitanja, a da će odgovor doći kad Srbija bude izgledala kao što su zacrtali u u dokumentu pod nazivom "Dogovor 381" koji su juče potpisali predsednici partija koje čine taj blok.

- Ja sam imao priliku da večeram i ručam s prinčevima, vitez sam Francuske Republike, ličnost godine OEBS-a, ličnost godine Vremena, Udruženja tužilaca Srbije, Udruženja sudija Srbije, Udruženja Prekršajnog sudije Srbije, i najmanje mi nije problem, štaviše, ponosan sam što mogu da lepim plakate, što mogu da stanem bilo gde, da kažem ono što mislim, u Srbiji se osećam slobodno. Deset nedelja moji saradnici i ja svakog petka u 17h časova izlazimo i postavljamo pitanje za koje znamo da nećemo dobiti odgovor. Mi postavljamo pitanje, da Srbija ne bi ostala uskraćena i za pitanja, a taj odgovor će doći kada Srbija bude izgledala ovako kao što smo zacrtali u ovom dokumentu, i Pionirski park i zgrada Predsedništva pripadaće građanima Srbije, jer Srbija nije privatna imovina, vratićemo Srbiju njenim građanima, kao i otetu državu - rekao nam je Janković.

Bonus video:

Espreso intervju - Novica Tončev

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.