KOLINDA, BEZ BRIGE, NEĆU DA BUDEM PREDSEDNIK HRVATSKE! Vučićeva izjava odzvanja Zagrebom
Foto: Boško Karanović

ZABRINUO SUSEDE

KOLINDA, BEZ BRIGE, NEĆU DA BUDEM PREDSEDNIK HRVATSKE! Vučićeva izjava odzvanja Zagrebom

Vučić je rekao da je suština u tome da se ne može pobeđivati bez politike i sadržaja

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ironično prokomentarisao da vidi da mu drastično raste popularnost u Hrvatskoj, ali i poslao "umirujuću" poruku hrvatskim građanima da ne brinu, jer se tamo neće kandidovati.

Predsednik je u Šidu, upitan šta misli o pojedinima iz opozicije koji su, kako je preneo jedan beogradski list, rekli da bi prihvatili i Antu Pavelića, ako je protiv Vučića, odgovorio: "Ako bi prihvatili i Antu Pavelića, neka prihvate i Antu Pavelića. Koliko ih se do sada tu skupilo već na listi. Neka prihvate koga hoće.

Dodao je da je video da je mnogo popularan u Hrvatskoj, a da je u Glini, na Tompsonovom koncertu, bio najpopularniji.

Vikali su 'Vučiću pederu' glasnije nego bilo ko drugi. Tad sam shvatio da moja popularnost u Hrvatskoj drastično rasta, rekao je Vučić u kroz smeh im poručio da se ne brinu, jer neće tamo da se kandiduje.

Ali, vidim da je 'Vučiću pederu' postala omiljena pesma među naslednicima hrvatskih bojnovnika. Mnogo su hrabri i jaki, kad to viču 'to sve sipa i pršti', primetio je.

Govoreći o opoziciji, Vučić je rekao da je suština u tome da se ne može pobeđivati bez politike i sadržaja, već samo kritikom.

"Ne možete da pobeđujete tako što zatvarate fabrike, a onda kritikujete one koji ih otvaraju. Ne možete da budete protiv svega na KiM, a sami ste im dali pečat na koverat kosovske nezavisnosti. Kad god vas pitaju šta je rešenja - nemamo rešejne, samo smo protiv onoga što Vučić radi", primetio je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.