ON ŠTITI KRIMINALCE, GRAĐANI NISU BEZBEDNI: Dveri traže hitnu smenu Stefanovića sa funkcije ministra unutrašnjih poslova!
Foto: Dragan Gojić

traže smenu

ON ŠTITI KRIMINALCE, GRAĐANI NISU BEZBEDNI: Dveri traže hitnu smenu Stefanovića sa funkcije ministra unutrašnjih poslova!

Traže smenu zbog toga što ministar nije u stanju da obezbedi sigurnost građana, naveli su iz pokreta Dveri

Objavljeno:

Pokret Dveri zatražio je danas hitnu smenu Nebojše Stefanovića sa funkcije ministra unutrašnjih poslova zbog toga što, kako je ocenjeno, nije u stanju da obezebedi sigurnost građana Srbije.

- To pokazuje niz nerešenih ubistava, mafijaški obračuni na ulicama Beograda i najnovije ubistvo poznatog beogradskog advokata, smatramo da mora da ode sa te funkcije - navele su Dveri.

Pokret je ocenio da Stefanović svojim nečinjenjem štiti kriminalce i doprinosi da se građani u Srbiji plaše za bezbednost, i da je Beograd po istraživanju iz 2016. godine na drugom mestu najnebezbednijih gradova Evrope.

- O njegovoj nesposobnosti dodatno govori i to što je samo nekoliko sati pre ubistva advokata Ognjanovića izjavio da MUP odlično radi svoj posao i da nema ubistava i obračuna po gradovima u Srbiji - navodi se u saopštenju.

Ognjanović, koji je bio u timu odbrane nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, Luke Bojovića i osumnjičenog za ubistvo francuskog navijača Brisa Tatona ubijen je u subotu, a njegov sin je ranjen.

Bonus video:

Espreso intervju - Slavica Đukić Dejanović

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.