BRADONJA KOJI STOJI PORED VUČIĆA I POKAZUJE PRSTOM JE VELIKA FACA! Ukoliko niste čuli za ovog CARA, PRIJATNO ćete se IZNENADITI! (FOTO)
Foto: Beta

LEPA VEST

BRADONJA KOJI STOJI PORED VUČIĆA I POKAZUJE PRSTOM JE VELIKA FACA! Ukoliko niste čuli za ovog CARA, PRIJATNO ćete se IZNENADITI! (FOTO)

Ukoliko niste znali ko je gospodin sa bradom koji stoji pored predsednika Srbije, Aleksandara Vučića, bićete pozitivno iznenađeni

Objavljeno:

Aleksandar Vučić je obišao danas ekipu filma "Crawl" koja snima scene u Luci Beograd i razgovarao je s producentima filma i predstavnicima kuće Paramaunt pikčers (Paramount Pictures) kojima je to prvi filmski projekat u Srbiji,saopštili su iz Vučićevog kabineta.

Podsetio je da je u Srbiji poslednjih nekoliko godina snimljeno više od 50 međunarodnih filmskih projekata.

Čuveni producent Kreg Flores izjavio je da je ekipa zadovoljna uslovima rada i zahvalio je na gostoprimostvu.

Ukoliko niste znali ko je gospodin sa bradom koji stoji pored predsednika Srbije, Aleksandara Vučića, bićete pozitivno iznenađeni.

Naime, ovaj "bradonja" koji pokazuje prstom u nepoznatom pravcu je čuveni producent i menadžer u svetu filma.

Neka od njegovih najpoznatijih ostvarenja su filmovi, "Baš sam lepa", "Kolosalna", "Dobra deca", "Susret sa zlom", ali i mnogi drugi.

Celu listu njegovih ostvarenja možete pogledati OVDE.

Podsećamo, Reditelj filma "Crawl" je Aleksander Aja, a glavna ženska i muška uloga povereni su Kaji Skodelario, koja je igrala u filmu "Pirati sa Kariba", i Beriju Peperu poznatom po ulozi u ostvarenju "Spasavajući redova Rajana".

Za snimanje filma izdvojeno je 17 miliona dolara.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.