ŠEŠELJ POSLE DOBIJENIH REZULTATA BIOPSIJE PORUČIO: Trpećete me još 20 godina!
Foto: Beta/Miloš Miškov

NAGLEDAĆEMO GA SE

ŠEŠELJ POSLE DOBIJENIH REZULTATA BIOPSIJE PORUČIO: Trpećete me još 20 godina!

Rekao je da uopšte nije paničio dok je čekao rezultate

Objavljeno: 12:53h

U ponedeljak mi je doktor sa histopatologije javio da ta izraslina na vratu koju su mi prošle nedelje uklonili apsolutno nije maligna, da je reč o nekoj vrsti ciste. Tako da, opet sam se izvukao - ovim rečima je lider SRS-a Vojislav Šešelj komentarisao za „Alo!“ rezultate analize uzoraka nakon operacije, na koju je morao da ode zbog patoloških promena na žlezdama vrata.

Iako je od početka znao da izraslina na levoj strani vrata može da znači da mu se vratio kancer ili da je reč novom tumoru, kaže da uopšte nije paničio dok je čekao rezultate.

- Čovek sam koji se ničeg ne plaši, zašto bih se plašio raka? Sasvim mirno i staloženo sam sačekao rezultate, uopšte se nisam uzbuđivao! I da su mi rekli da imam rak, rekao bih - dobro, sve to ide u rok službe, a jednom se svakako mora umreti! Sada se osećam odlično, nikad bolje, i nastaviću da radim i da se borim za svoje ideje! Tako da svi će morati još dugo da me trpe, kao što sam rekao, planiram da živim još minimum 20 godina i isto toliko da se bavim politikom i da vodim svoju stranku. Rano su me neki dušmani otpisali i baš mi ih je žao sada - kaže Šešelj kroz smeh.

Na pitanje da li su se stranačke kolege zabrinule za njega dok se nisu znali rezultati analiza, odgovara odrečno.

- A što bi se brinuli? Nisu bili uplašeni, pa jedan predsednik se otegao, drugi se protegao, nema tu puno filozofije - ističe šef SRS-a.

Podsećanja radi, Šešelj je operisan prošlog četvrtka na Klinici za maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Na čelu hirurške ekipe koja je izvela zahvat bio je dr Milan Romić. Operisan je pod totalnom anestezijom i zahvat je trajao oko sat vremena.

Već sutradan napustio je bolnicu i otišao kući. Nekoliko dana nakon toga smo ga gledali kako gostuje u televizijskim emisijama.

Bonus video:

Espreso intervju - Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs/Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.