TVIT KOJI JE UJEDINIO SRBIJU: Vjerica Radeta napisala je najodvratniju stvar koju možete da zamislite! UNIŠTILI SU JE U KOMENTARIMA!
Foto: Filip Plavčić, facebook Medžlis IZ Srebrenica

prestrašno

TVIT KOJI JE UJEDINIO SRBIJU: Vjerica Radeta napisala je najodvratniju stvar koju možete da zamislite! UNIŠTILI SU JE U KOMENTARIMA!

Hatidža Mehmedović je u Srebrenici jula 1995. godine izgubila supruga i dva sina, što nimalo nije smetalo radikalki

Objavljeno: 13:50h

Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta na svom Tviteru iznosi svakodnevno svoje stavove na razne teme, komentariše na sebi svojstven način društveno - političke situacije u Srbiji, gde se ne libi da otvoreno vređa ljude po nacionalnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Međutim, sudeći po tvitu koji je podelila na svom profilu ovog puta je ozbiljno preterala.

Predsednica udruženja "Majke Srebrenice" Hatidža Mehmedović, koja je u srebreničkom masakru u julu 1995. godine izgubila supruga i dva sina, preminula je pre par dana.

Radetu Hatidžina smrt nije nimalo potresla, pa je na Tviteru podelila strašan komentar, koji ne priliči nikako ljudskom biću.

Radetin komentar izazvao je ozbiljnu polemiku na Tviteru. Saša Radulović je podelio njen komentar uz reči: "koliko je ovo bolesno, utroba mi se okrenula".

Radetin tvit je izazvao bes i kod drugih tviteraša, koji su ostavili mnoštvo komentara na ove reči.

"Kako ti krv na uši ne procuri od toliko pakosti i zla u sebi. Je*o ti pas mater ratnohuškačku i ratnoprofitersku", "Ovakve sotone treba isterati iz Srbije ili joj zabraniti bilo kakav politički rad", "Ma samo teska, dozivotna robija, uz najtezi fizicki rad", "Gospođo Radeta. Nemojte me pogrešno shvatiti, ali zaista mislim da morate na lečenje. Ne ide ovo ovako više", samo su neki od komentara Radetinih pratioca na Tviteru ostavili.

Robert Čoban se zapitao na svom Tviteru kako je moguće da je neko sa ovako monstruoznim smislom u Skupštini.

Onda se uključio i predsednik NUNS-a Slaviša Lekić.

- Na koliko nivoa je ovo pogano ..Ti nisi samo jedna podbula zla baba, ti si Vje'rce jedno vrlo zlo go*no, čak pretenduješ da nadmašiš šefa i tvoju tihu patnju - napisao je Radeti jedan pratilac.

A onda su se Radetini pratioci zapitali ko će nju sahraniti.

- Hatidžu više ne možete povrediti, nju više ne boli. Nego, ko će vas sahraniti? Imate li koga ko će vas po dobrom pamtiti - pitaju Radetu na Tviteru.

Kako je vaše mišljenje o ovom?

Bonus video:

Espreso intervju, Dušan Milisavljević i Dragan Vesović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.