PRIMIĆE VAS U LJUBAVNU SOBU: Čeda i Šešelj se posvađali u Jutarnjem programu zbog Legije, PLJUŠTALE UVREDE! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Војвода Шешељ

NA KRV I NOŽ

PRIMIĆE VAS U LJUBAVNU SOBU: Čeda i Šešelj se posvađali u Jutarnjem programu zbog Legije, PLJUŠTALE UVREDE! (VIDEO)

- Legija nema sa kim da se druži, i ne može da dodirne članove svoje porodice, objasnio je Šešelj, na šta mu je Čeda rekao, "idi onda kod njega i ostani tamo"

Objavljeno:

Gostovanje predsednika Srpske radikalne stranke, prof. dr Vojislava Šešelja i lidera LDP-a, Čedomira Jovanovića u Jutarnjem programu na televiziji Pink, izazvalo je veliku buru, a njih dvoje su imali i oštru polemiku.

Glavna tema je bio festival "Mirdita, dobar dan!", koji je predstavio savremenu kulturnu scenu Prištine u Beogradu, a otvoren je projekcijom filma "Brak" (Martesa) u beogradskom Centru za kulturnu dekontaminaciju.

Lider radikala i lider LDP-a su komentarisali upravo ovu situaciju, kao i sam festival, a prilikom diskusije, došlo je i do vređanja. Čedomir Jovanović je rekao Vojisilavu Šešelju da se nalazi na političkoj margini, na šta mu Šešelj nije ostao dužan.

Kada je Čedomir rekao lideru radikala kako je u "njegovom maniru" da pljuje i vređa, Šešelj mu je odbrusio, "ajde ćuti sad malo".

Jovanović se pitao kako je moguće da se Šešelj u Hagu ponašao kao "brat najrođeniji" prema Bošnjacima i Hrvatima, a da ovde u Beogradu huška na rat.

Na tu opasku, Vojislav je prokomentarisao kako je svim zatvorenicima, Hag bio zajednički neprijatelj što ih je u neku ruku sve i spojilo. Nakon toga došlo je do razmirice dva lidera zbog Šešeljeve posete Legiji, na šta je Čeda rekao kako će mu poseta biti obezbeđena u ljubavnoj sobi.

- Primiće vas u ljubavnu sobu, rekao je Čeda, na šta je Šešelj odgovorio:

Čedo šta vam to znači? Nemojte se spuštati na taj primitivizam. Vi ste oduvek pokušavali da glumite intelektualca. Prvo, Legija za 15 godina robije, nikada nije imao pravo na tu sobu. Legija izdržava kaznu nezasluženo pod najrigoroznijim uslovima. Nema sa kim da se druži, i ne može ni da dodirne članove svoje porodice, objasnio je Šešelj, na šta mu je Čeda rekao, "idi onda kod njega i ostani tamo".

Pogledajte video:

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.