SLUŠAO HARD KOR DA BI SE RAZLIKOVAO OD DRUGOVA! Siniša Mali udarao po PANKU, a ovako mu je izgledao BEND! (VIDEO)
Siniša Mali kad je bio mlad, Foto: Printscreen

BUNTOVNIK!

SLUŠAO HARD KOR DA BI SE RAZLIKOVAO OD DRUGOVA! Siniša Mali udarao po PANKU, a ovako mu je izgledao BEND! (VIDEO)

Sa sadašnjim stavom i odelom deluje kao da je bio štreber, ali aktuelni ministar finansija je u srednjoj školi "derao" gitaru u demo bendu N.M.I.

Objavljeno:

Siniša Mali je bio najbolji sportista u gimnaziji, najbolji student, a trudio se da bude najbolji bankar i konsultant, ali malo ko zna da je "peglao hard kor".

Za to se saznalo nakon što je na društvenim mrežama počela da se širi fotka iz jednog prašnjavog fanzina na kojoj je predstavljen demo-bend "Nismo mi indijanci" (N.M.I.).

Golobradog momka skroz desno ne treba posebno predstavljati jer se po očima prepoznaje da je u pitanju Siniša Mali.

Siniša Mali udarao po PANKU, a ovako mu je izgledao BEND
Siniša Mali udarao po PANKU, a ovako mu je izgledao BEND foto: Printscreen

On je jednom prilikom izjavio kako je u srednjoj školi počeo da sluša pank koji mu se kasnije "uvukao u kosti".

Kako je ispričao jednom prilikom, kao klinac je sedeo u klupi u školi sa drugom koji je slušao pank pa se uz njega skroz "navukao". Napomenuo je kako su oboje svirali gitaru, pa je veza između njih došla nekako prirodno. Takođe je istakao kako tada nije postojala velika razlika između rock n roll-a i panka, ali je dodao da nikada nije bio osoba koja je slušala narodnu muziku.

Kako su izgledali njihovi nastupi može da se vidi i čuje na snimku koncerta iz Dadova 1990. godine.

Za najveće fanove Siniše Malog, evo još tri pesme benda N.M.I. "Ciga", "Bazni Krastavci" i "Boško, potkuj ga!" (počinju na 8:39).

Mali je za Nedeljnik ispričao da je kao mlad želeo da se razlikuje od drugih, kao i da ga je upravo ta vrsta muzike činila drugačijim.

- To je bila neka vrsta mladalačkog bunta i nove energije. Kada imate problema, vi pobegnete u muziku, uzmete gitaru u ruku i onda sve izgleda mnogo lakše, izjavio je tada Mali.

On se na kraju požalio kako danas nema priliku da ide na pank koncerte jer ih nema, a domaće bendove ne prati. Ipak, napomenuo je kako će na takve koncerte uvek ići jer voli da se seća lepih vremena.

Priznaćete da je bio skroz simpatičan, zar ne?

Pogledajte bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.