Poslanik SNS-a: Završio sam fakultet, ali ne znam koji!

ŠTA JE S MOZGOM?

Poslanik SNS-a: Završio sam fakultet, ali ne znam koji!

- Ma ne, nije “Nikola Tesla”. Nisam baš siguran, odmaram, legao sam malo da odmaram pa me budite - prokomentarisao je Vasiljević
Objavljeno: 19:15h

Odbornik SNS-a u niškom parlamentu i poslanik u republičkom Bratimir Vasiljević, kako sam kaže, u 61. godini života završio je privatni fakultet i postao diplomirani menadžer. Međutim, nije siguran kako se zove fakultet. Domaćin čovek: Vučić pekao ćevape i točio rujno vino! (FOTO) Iako je nekoliko puta ponovio da se radi o fakultetu "Union", fakultet pod tim nazivom ne postoji, već postoje dva univerziteta sličnog naziva - “Univerzitet Union” i "Univerzitet Union - Nikola Tesla". Na pitanje kako se tačno zove njegov fakultet, Vasiljević nije bio siguran.

Printscreen YouTube
- Završio sam fakultet “Union”, ne znam ni ja tačno ako mi verujete. Nisam pripremljen za takva pitanja. Treba da pogledam, ja treba sad da se sećam detalja… Rekao sam Vam kako se zove, nemojte sada tako da Vam nisam rekao… Ja vam kažem da je fakultet “Union” - navodi Vasiljević. Na ponovljeno pitanje da li se radi o univerzitetu “Union” ili “Union - Nikola Tesla”, Vasiljević je ponovio odgovor. - Ma ne, nije “Nikola Tesla”. Nisam baš siguran, odmaram, legao sam malo da odmaram pa me budite - prokomentarisao je Vasiljević.
Kako tvrdi, završio je smer menadžment u trgovini. Međutim, na oba univerziteta su objasnili da smer pod tim nazivom ne postoji u okviru ni jednog od njihovih fakulteta. On tvrdi da je diplomirao 2014. godine, iako je na sajtu Parlamenta do pre nekoliko meseci stajalo da je Vasiljević ekonomista, da bi tek nedavno bilo promenjeno u “diplomirani menadžer”. (Espreso.co.rs / Južne vesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.