HARADINAJ: Nedostatak saradnje sa Srbijom o ubistvu Ivanovića ometa brže rasvetljavanje tog zločina!
Ramuš Haradinaj prebacuje odgovornost na Beograd, Foto: Printscreen/Happy TV

Ubistvo Olivera Ivanovića

HARADINAJ: Nedostatak saradnje sa Srbijom o ubistvu Ivanovića ometa brže rasvetljavanje tog zločina!

Haradinaj je u parlamentu Kosova izjavio kako ne može da govori o detaljima koji mogu ugroziti istragu i dodao da i on nema informacija iz istrage

Objavljeno:

Ramuš Haradinaj, premijer Kosova, izjavio je danas da bez saradnje i istrage u Srbiji o ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića nije moguće brzo rasvetliti taj slučaj.

Odgovarajući na poslaničko pitanje Slobodana Petrovića iz Samostalne liberalne stranke o istrazi o ubistvu Ivanovića, Haradinaj je u parlamentu Kosova izjavio kako ne može da govori o detaljima koji mogu ugroziti istragu i dodao da i on nema informacija iz istrage, ali da nije isključen nijedan pravac istrage.

- Od odgovarajućih organa sam informisan da se vodi intenzivna istraga i da nije isključen niti jedan pravac istrage - kazao je Haradinaj. Prema njegovim rečima, nedostatak saradnje sa Srbijom o ubistvu Ivanovića ometa brže rasvetljavanje tog zločina. - Želeli smo saradnju sa Srbijom i razmenu informacija, ali nije bilo nekog kretanja u tom pravcu. Mi ostajemo odlučni da se istraga na Kosovu dovede do kraja - kazao je Haradinaj.

Bonus Video:

Espreso intervju Aleksandar Šešelj

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.