Žujović (LDP): Lično ćemo sprečiti Šešeljev skup u nedelju u Hrtkovcima
Đorđo Žujović, Foto: Fonet

reakcija

Žujović (LDP): Lično ćemo sprečiti Šešeljev skup u nedelju u Hrtkovcima

Mora da se zna da u ovoj zemlji ima više pristojnih, normalnih i savesnih građana od putujućeg cirkusa Vojislava Šešelja - naveo je Žujović

Objavljeno:

Član Predsedništva Liberalno-demokratske partije (LDP) Đorđo Žujović najavio je danas da će aktivisti te stranke lično sprečiti lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja da u nedelju, 6. maja, u selu Hrtkovci, "napravi bilo kakav performans ili pokuša da širi mržnju i opet poziva na nasilje".

- Lično ćemo sprečiti Šešelja da u nedelju napravi bilo kakav performans ili da pokuša da širi mržnju i opet poziva na nasilje. Mora da se zna da u ovoj zemlji ima više pristojnih, normalnih i savesnih građana od putujućeg cirkusa Vojislava Šešelja, koji je samo hrabar nad nemoćnima i onima koji su u tom trenutku manjina - naveo je Žujović.

On je u pisanoj izjavi ocenio da država očigledno nema mahanizme ili ne želi to da uradi, zbog čega je potrebno da se građani sami organizuju i zaustave, kako je naveo, "divljanje osuđenog ratnog zločinca Šešelja i njegove nasilne horde".

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj foto: Filip Plavčić, Dado Đilas

- Srbija nije zemlja nasilnika, zločinaca, primitivaca i nikako ne smemo mirno da gledamo dok se povampiruje Vojislav Šešelj koji, u panici i nevolji, pokušava da pronadje nove žrtve svoje sulude politike, dok se organi ove države ponašaju vrlo tolerantno prema nekome ko je osudjen pred Haškim sudom i kao takav nedostojan mesta u političkom životu Srbije - dodao je Žujović.

Bonus video:

KAD PALMA SLAVI 1. MAJ: Čestitao svima uz zlatnog harmonikaša, a evo kako je to izgledalo

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.