RADULOVIĆU U TOKU 2017. GODINE NA RAČUNE LEGLO 100 MILIONA DINARA! U DJB kažu - sve po zakonu
Radulović i Pokret DJB navodno su dobili više od 100 miliona dinara iz budžeta, Foto: Fonet

napad i odbrana

RADULOVIĆU U TOKU 2017. GODINE NA RAČUNE LEGLO 100 MILIONA DINARA! U DJB kažu - sve po zakonu

Pokret DJB je odgovorio da je za njihove finansije zadužena Agencija za borbu protiv korupcije

Objavljeno:

Informacija da je u toku 2017. godine na tekuće račune bivšem predsedniku Pokreta Dosta je bilo Saši Raduloviću leglo 100 miliona dinara iz budžeta Republike Srbije veoma brzo se proširila društvenim mrežama.

Navodno su u toku 2017. godine ovaj Pokret i njen tadašnji lider dobili za predsedničke izbore 29 miliona, i 72 miliona dinara za finansiranje rada GG DJB u Narodnoj skupštini.

- Saši Raduloviću je u toku 2017. godine na tekuće račune leglo više od 100 miliona dinara iz budžeta Republike Srbije. 29 miliona za predsedničke izbore + 72 miliona dinara za finansiranje rada GG DJB u Narodnoj skupštini na osnovu 16 poslaničkih osvojenih 2016. godine - objavljeno je na Tviteru.

Od Pokreta Dosta je bilo zatražili smo potvrdu ili demanti ovih navoda, i oni su nam odgovorili da su finansije Dosta je bilo u skladu sa zakonom.

- Finansije Dosta je bilo su skladu sa zakonom o finansiranju političkih stranaka, i po tom osnovu finansiraju se sve stranke u Srbiji. Za kontrolu finansija Dosta je bilo zadužena je Agencija za borbu protiv korupcije - odgovorili su iz ovog Pokreta.

Početkom marta svi članovi predsedništva DJB, predsednik Saša Radulović, zamenica predsednika Miroslava Milenović, potpredsednik Dušan Pavlović, potpredsednica Jasmina Nikolić i potpredsednik Aleksandar Stevanović podneli su ostavku zbog lošeg rezultata na beogradskim izborima. Izborna skupština Dosta je bilo (DJB) izabrala je pre dva dana za predsednika DJB narodnog poslanika Branislava Mihajlovića iz Bora.

Bonus video:

Nikola Šainović, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.