Vučić tvrdi da u Areni nisu zviždali njemu! Poslušajte snimak opet! (VIDEO)

Da li je moguće?

Vučić tvrdi da u Areni nisu zviždali njemu! Poslušajte snimak opet! (VIDEO)

- Nisu zviždali meni, jer ja nisam ni bio na vaterpolo utakmici. Oni koji su nezadovoljni uskoro će imati priliku da izaberu bolje - poručuje premijer Srbije
Objavljeno: 15:22h

Na konstataciju novinara da su mu "zviždali" pre neki dan na vaterpolo utakmici, premijer Aleksandar Vučić je rekao da nisu njemu, jer on tamo nije ni bio. Publika je rekla svoje: Zvižduci zastavama, predsedniku Srbije, ministru... i naravno Hrvatima! (VIDEO) - Napravili smo sebi medveđu uslugu, jer se posle toga govorilo o političkoj strasti, a ne o sportu - rekao je Vučić. SNS postao sprdnja na internetu! Fotomontaža u Areni tema je dana! (FOTO) On je ocenio da navijanje nikad nije bilo slabije u Areni, jer su oni koji su zviždali "ubili ljude unutra i uništili im život". - Došli ljudi da se raduju i da navijaju za Srbe protiv Hrvata, da se raduju svojoj reprezentaciji, divnim momcima koji pobeđuju, došlo njih 500-1.000, reklo: "Daj da uništimo svima sve, da budemo veliki mangupi, da napravimo politički događaj od toga" - kazao je on i dodoa da oni koju su nezadovljni imaju pravo da to budu, kao i da imaju pravo da izaberu bolje.

- Nadam se da će građani Srbije uskoro imati priliku da izaberu bolje - rekao je on. Kako ovo da objasnimo strancima? Zašto Srbi zvižde sami sebi, ali i drugima? (VIDEO) Na pitanje novinara da li to znači da će biti vanrednih parlamentarnih izbora, Vučić je rekao da njih svi žele. - Ali, takve odluke ne mogu da donosim sam, razgovaraću s mojim saradnicima - poručio je premijer Srbije. Cela Arena zviždala Nikoliću! Pogledajte šta navijači misle o državnom vrhu Srbije! (VIDEO) A kako je zaista sve to izgleda izgledalo prilikom meča Srbija - Hrvatska u Areni i kome je to publika zviždala, poslušajte opet:

Beta

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.