TO NIJE SRPSTVO ZA KOJE SE JA BORIM! Pitali smo Beograđane o novim Šešeljevim skandalima! (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić, Filip Plavčić

neverovatno

TO NIJE SRPSTVO ZA KOJE SE JA BORIM! Pitali smo Beograđane o novim Šešeljevim skandalima! (VIDEO)

Nakon incidenta zvaničnici Hrvatske na čelu sa Gordanom Jandrokovićem prekinuli su svoju posetu Srbiji, a osudili su ga svi

Objavljeno:

Veliki skandal u Skupštini Srbije poslednjih dana potresa našu javnost. Naime, predsednik Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj ušetao je u Skupštinu i kada je na ulazu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je i oborio je na zemlju prilikom čega je pokušao da je iscepa, a onda su je on i Filip Stojanović gazili nogama.

Barem tako tvrde radikali, jer snimka i svedoka ovog događaja nema.

Oni su zatim su ušli u skupštinsko predvorje, gde se nalazila cela delegacija Hrvatskog sabora.

Šešelj im je, navodno, tada prišao i rekao: „Sad sam vam tamo napolju izgazio ustašku zastavu, je*em vam majku ustašku svima!“, a zatim je produžio u skupštinsku salu da obavlja svoje redovne poslaničke dužnosti.

foto: Fonet

Nakon incidenta zvaničnici Hrvatske na čelu sa Gordanom Jandrokovićem prekinuli su svoju posetu Srbiji, a osudili su ga svi, od predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerke Ane Brnabić, predsednice Skupštine Maje Gojković, ali i mnogih drugih političara.

Međutim, čini se da Šešelju nije dosta skandala, pa je tako predsednik Okružnog odbora Srpske radikalne stranke prijavio policijskoj stanici u Rumi održavanje javnog skupa 6. maja 2018. godine, na platou ispred zgrade Doma kulture u Hrtkovcima.

foto: Filip Plavčić

Tim povodom javnosti se obratio i ministar policije, Nebojša Stefanović koji je odlučno potvrdio da ovog okupljanja neće doći, jer policija to neće dozvoliti.

Pitli smo naše sugrađane koji je njihov stav o ovim dešavanjima.

- Ne postoji poseban razlog za okupljanje. Verovatno bi to bilo zbog Kosova - rekla nam je jedna sugrađanka.

- Mi kao zemlja treba da idemo napred i da se ne osvrćemo na prošlost. On (Šešelj) se jeste borio za neko srpstvo, ali to nije srpstvo za koje se ja zalažem - rekao nam je jedan student.

Pogledajte šta su nam još rekli:

Bonus video:

(KURIR TV) OVAKO SU BEOGRAĐANI REAGOVALI NA POPRAVKU SLAVIJE!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.