SNS se pocepao! Ni kod naprednjaka ne može bez podela!

Preokret u Čačku

SNS se pocepao! Ni kod naprednjaka ne može bez podela!

Od danas u Čačku Srpska napredna stranka zvanično ima dve odborničke grupe skoro identičnog naziva
Objavljeno:

I dok poverenik SNS-a Igor Trifunović poziva vrh stranke da se što pre izjasni o ovom potezu koji, kako kaže urušava stranku, predsednik nove - stare odborničke grupe Bojan Drašković kaže da nema ništa loše što stranka ima dva odbornička kluba. Bez srama i stida: Naprednjaci koriste prvenstvo u vaterpolu da promovišu svoju stranku! (FOTO) Predsednik Skupštine grada Veljko Negovanović na početku današnjeg skupštinskog zasedanja, obavestio je odbornike i javnost da od danas u Skupštini grada deluju dve nove odborničke grupe.

Printscreen YouTube
Ime odborničke grupe koju predvodi Slavica Dragutinović i koja ima pet + dva odbornika pridošlih iz redova koalicionih partnera je "Pokrenimo Čačak Tomislav Nikolić-SNS-Pokret snaga Srbije-PS" a odborničke grupe koju predvodi Bojan Drašković i koja ima devet članova, je SNS sa izborne liste "Pokrenimo Čačak Tomislav Nikolić-SNS-PS-Pokret Snaga Srbije". Poverenik SNS-a Igor Trifunović nije krio razočarenje ponašanjem nekadašnjih saboraca, ističući da je to sramota za sve koji su izašli na listi SNS-a. On je pozvao vrh stranke da reaguje kako bi se stavila tačka na ceo slučaj.

Proteklih nekoliko dana, poverenici su pokušali sve da se smire strasti u stranci, ali izgleda da nismo bili dovoljno jaki. božićni praznici nisu uticali na pojedince šef odborničke grupe Bojan Drašković kaže da su odbornici njegovog odborničkog kluba i dalje članovi SNS-a i da sprovede politiku stranke Ne treba to shvatati kao razlaz jer mi kao velika stranka imamo mogućnost da funkcionišemo u okviru dve odborničke grupe.
Nema razloga da nas isključe, ne delujemo protiv interesa SNS-a, branimo politiku premijera i SNS-a. Ako ipak do toga dođe nije smak sveta ozonpress.net

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.