Maja Gojković osudila pokušaj Šešelja da ugrozi dostojanstvo Skupštine Srbije i hrvatske delegacije!
Maja Gojković osudila postupak lidera radikala, Foto: Fonet/Zoran Mrđa

za svaku osudu

Maja Gojković osudila pokušaj Šešelja da ugrozi dostojanstvo Skupštine Srbije i hrvatske delegacije!

SRS je ranije danas saopštila da je Šešelj ispred Skupštine Srbije "izgazio hrvatsku zastavu" i psovao hrvatsku delegaciju

Objavljeno:

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je danas osudila "brutalni pokušaj" lidera radikala Vojislava Šešelja da ugrozi dostojanstvo Skupštine Srbije i delegacije Sabora Hrvatske. - Iskazano nepoštavanje prema državnim simbolima Hrvatske, čija se delegacija na čelu sa predsednikom Sabora Gordanom Jandrokovićem nalazi u prvoj istorijskoj poseti Srbiji, nedopustivo je i predstavlja uvredu i za srpski narod koji se diči tradicijom gostoprimstva - istakla je Gojković u saopštenju.

Kako je navela, incidenti i provokacije ove vrste, bilo da se dešavaju u Beogradu, ili u Zagrebu, kao što je bio slučaj prilikom nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ne mogu i neće dovesti u pitanje čvrstu rešenost Srbije da gradi i unapređuje dobrosusedske odnose sa Hrvatskom, zarad budućnosti naših građana, mira i stabilnosti u regionu. SRS je ranije danas saopštila da je Šešelj ispred Skupštine Srbije "izgazio hrvatsku zastavu" i psovao delegaciju Sabora Hrvatske koja se nalazi u zvaničnoj poseti Srbiji.

Bonus video:

Marko Bastać, intervju

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.