VELIKI SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE: Šešelj IZGAZIO HRVATSKU ZASTAVU, pa prišao hrvatskoj delegaciji i uputio im JEZIVE PSOVKE!
Foto: Filip Plavčić, Dado Đilas

sramno

VELIKI SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE: Šešelj IZGAZIO HRVATSKU ZASTAVU, pa prišao hrvatskoj delegaciji i uputio im JEZIVE PSOVKE!

Zasuo je psovkama članove Sabora

Objavljeno: 13:48h

Srpska radikalna stranka je izdala saopštenje u kojem se obaveštava javnost da je danas dr Vojislav Šešelj, predsednik Srpske radikalne stranke, oko 12.00 časova ušao u zgradu Narodne Skupštine Republike Srbije, i tamo izazvao veliki incident. Sa njim je bio narodni poslanik radikala Filip Stojanović. Kada je na ulazu u Skupštinu ugledao hrvatsku zastavu, pritrčao je, oborio steg na beton, pokušao da iscepa zastavu, a onda su je on i Filip Stojanović gazili nogama, saopštili su iz SRS.

Pet članova obezbeđenja nisu bili u stanju da im otmu zastavu i steg, tvrde iz SRS. Kad su završili sa gaženjem zastave, ušli su u skupštinsko predvorje, gde se nalazila cela delegacija Hrvatskog sabora.

Šešelj im je, navodno, tada prišao i rekao: „Sad sam vam tamo napolju izgazio ustašku zastavu, je*em vam majku ustašku svima!“, a zatim je produžio u skupštinsku salu da obavlja svoje redovne poslaničke dužnosti.

Bonus video:

MILOVE MUKE SA ŠAMPANJCEM: Ni 30 godina iskustva nekad ne pomaže

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.