Stefanović o prijavi: Ako se dokaže, spreman sam da snosim sve posledice!

BAŠ JE ODGOVORAN

Stefanović o prijavi: Ako se dokaže, spreman sam da snosim sve posledice!

- Isto tako očekujem da će posledice snositi oni koji su me lažno prijavili, ukoliko se utvrdi da su ove krivične prijave lažne i netačne - naglašava Stefanović
Objavljeno: 19:51h

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da se, povodom krivične prijave podnete protiv njega, odazvao pozivu pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu. Krivična prijava protiv Nebojše Stefanovića! MUP: Sve je laž i pritisak - Sve što se dešava odvija se, nažalost, baš kao što sam pre nekoliko dana i rekao. To pokazuje da sam bio u potpunosti u pravu. U međuvremenu odazvao sam se pozivu nadležnih državnih organa i dao izjavu vezanu za predmet krivične prijave koja mi se stavlja na teret. Tu istragu ne vodi Ministarstvo unutrašnjih poslova već drugi državni organi u saradnji sa tužilaštvom, ali očekujem da će se nadležno tužilaštvo oglasiti i saopštiti rezultate istrage - naveo je Stefanović a preneo MUP u saopštenju.

Ministar je takođe istakao da je, ukoliko se utvrdi da je učinio bilo šta mimo zakona, u potpunosti spreman da snosi sve posledice. - Isto tako očekujem da će posledice snositi oni koji su me lažno prijavili, ukoliko se utvrdi da su ove krivične prijave lažne i netačne - naglašava Stefanović. Inače, Nemanja Pantić iz Odeljenja za medije i komunikacije MUP-a obelodanio je večeras da je lično ministru Nebojši Stefanoviću preneo informaciju da će predstavnik jednog novinarskog udruženja izaći i javno saopštiti da je jedna novinarka bila praćena. - Nisam znao da li su te indicije tačne ili nisu, a i kao što ste mogli da vidite da su te priče koje su kružile u pojedinim novinarskim krugovima tačne - rekao je on za TV Pink. Prema saznanjima N1, protiv ministra policije Nebojše Stefanovića i sekretarke Uprave kriminalističke policije Dijane Hrkalović, 30. decembra 2015. podneta je krivična prijava u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Prijava je podneta zbog, kako se navodi, "zloupotrebe službenog položaja i trgovine uticajem". (Espreso.co.rs / N1.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.