I MILOŠ JE UBIO KARAĐORĐA, PA IMAMO NJEGOVU ULICU! Dačić ŠOKIRAO Srbiju kad je upitan za spomenik SLOBODANU MILOŠEVIĆU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/RTS

šta vi mislite?

I MILOŠ JE UBIO KARAĐORĐA, PA IMAMO NJEGOVU ULICU! Dačić ŠOKIRAO Srbiju kad je upitan za spomenik SLOBODANU MILOŠEVIĆU! (VIDEO)

Ministar Dačić se nije baš proslavio u odgovorima na pitanja voditeljke

Objavljeno: 15:07h

Potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, bio je gost u "Upitniku" kod Olivere Jovićević. U emisiji je bilo priče o Kosovu i dijalogu između Prištine i Beograda, da li će Srbija priznati nezavisnost Kosova, da li će doći do kompromisa, a ukoliko ne dođe da li će to destabilizovati region, da li će neko snositi odgovornost za izborni rezultat SPS-a...

Dok je autorka emisije "Upitnik" uporno tražila odgovore na pojedina pitanja, ministar Dačić se baš i nije snašao u pojedinim odgovorima. Tako nije baš znao da kaže šta piše u pravno obavezujućem sporazumu normalizacije odnosa koji je sledeći korak koji bi trebalo da se potpiše prema Briselskom sporazumu. A onda nije znao ni da li postoje sudski procesi prema Miri Marković, supruzi bivšeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića...

Na pitanje čime je Milošević zaslužio spomenik u Beogradu, i na konstataciju da je njegovo ime dovedeno u vezu sa ubistvom Ivana Stambolića, kojeg su ubili pripadnici Crvenih beretki po nalogu Miloševića, Dačić je pitao voditeljku da li je Miloš Obrenović ubio Karađorđa, i zašto mi imamo njegovu ulicu ovde.

- Nemojte da mi bežite sa teme, ja sam vas lepo pitao. Da li postoji njegova ulica u Beogradu - pitao je Dačić voditeljku.

Ceo intervju i kako se ministar snašao u odgovorima pogledajte u videu:

Bonus video:

Ljubiša Stojmirović, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.