ODLOŽENA JE REKONSTRUKCIJA VLADE, NADAM SE DA ĆEMO IMATI VREMENA ZA REKONSTRUKCIJU SPS: Vukić aludira na probleme socijalista!
Vukić ne odustaje od rešenja problema, Foto: Fonet

šta je ovo?

ODLOŽENA JE REKONSTRUKCIJA VLADE, NADAM SE DA ĆEMO IMATI VREMENA ZA REKONSTRUKCIJU SPS: Vukić aludira na probleme socijalista!

Vukić smatra da se u ovoj partiji nisu "sredile" mnoge stvari, pa svojim statusom poziva na njihovo rešenje

Objavljeno:

Funkcioner socijalista Vanja Vukić koji je podneo ostavku na mesto predsednika Privremenog organa Gradskog odbora SPS u Šapcu prošle godine u maju zbog navodnog sukoba u vrhu SPS, sada se osvrnuo na očigledno nerešene probleme unutar ove stranke.

Vukić, sudeći po statusu koji je okačio na svoj Tviter nalog, ne odustaje od aludiranja na eventualne probleme koje ima Socijalistička partija socijalista.

- S obzirom da je odložena rekonstrukcija Vlade, nadam se da ćemo sada imati vremena za rekonstrukciju SPS-a - napisao je Vukić na Tviteru.

Podsetimo, Vukić je fotografiju ostavke na mesto predsednika Privremenog organa Gradskog odbora SPS u Šapcu postavio na svoj Tviter, a iza svega toga krije se, prema pisanju medija, sukob sa Đorđem Čabarkapom, potpredsednikom Izvršnog odbora SPS.

Očigledno Vukić smatra da se u SPS - u nisu "sredile" mnoge stvari, pa svojim statusom poziva na njihovo rešenje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.