VUČIĆEV GOVOR TREBA DA SE NAĐE U BUDUĆIM ČITANKAMA I UDŽBENIKU IZ ISTORIJE! Poslanik SNS ima originalan predlog
Poslanik SNS kaže da predsednikom govor treba da vaspita mlade ljude, Foto: Printscreen

šta reći?

VUČIĆEV GOVOR TREBA DA SE NAĐE U BUDUĆIM ČITANKAMA I UDŽBENIKU IZ ISTORIJE! Poslanik SNS ima originalan predlog

Stojmirović kaže da je Vučićev govor motivišući i da vaspitava mlade naraštaje da vole svoju domovinu, da je brane, da se žrtvuju za nju

Objavljeno:

Poslanik Srpske napredne stranke Ljubiša Stojmirović, predložio je da se Vučićev govor iz Aleksinca obavezno "stavi u sve čitanke".

Stojmirović je govor predsednika Srbije uporedio s govorom majora Gavrilovića, što je izazvalo negodovanje opozicionih poslanika.

Poslanik i analitičar Đorđe Vukadinović napisao je i podelio na svom Tviteru da nije poverovao svojim ušima.

- Poslanik SNS (a nije Atlagić) upravo je predložio da se Vučićev govor iz Aleksinca obavezno "stavi u sve čitanke" i uporedio ga sa govorom majora Gavrilovića?! Znam šta ste pomislili. Ni ja skoro da nisam poverovao svojim ušima - napisao je Vukadinović.

Međutim, Stojmirović za "Espreso" kaže da govor predsednika Srbije treba da stoji pored čitanke i u udžbenicima istorije.

- Govor predsednika Srbije održan 24. u Aleksincu treba da stoji u svakoj čitanci i udžbeniku istorije, kao motivišući govor koji vaspitava mlade naraštaje da vole svoju domovinu, da je brane, da se žrtvuju za nju. To je govor poput onog što je major Gavrilović držao kad je branio Beograd u Prvom svetskom ratu - kaže Stojmirović za "Espreso".

Za negodovanje opozicije, Stojmirović kaže da ga ne dotiče.

- Nasekirao sam se sad zbog mišljenja opozicije. Ja sam intelektualac, a da bih bio intelektualac moram biti obrazovan i moram da volim svoju zemlju. Ja svoju decu i unuke od malih nogu učim da poštuju svoju porodicu, i vole svoju zemlju. Naša opozicija nažalost ima jedan manir koji je jako loš, na svakom mestu pljuju i Vučića i vlast. Ja sam u Srbiji živeo i kad je bio Tadić, i drugi predsednici, ali nikada nisam ružno govorio o predsednicima Srbije. Ja Vučića gledam kao predsednika Srbije. Opoziciji bi bilo bolje da povede računa o interesima Srbije, on sutra ne mora da bude predsednik, evo nek se oni dokažu i pobede. Mi moramo da poštujemo predsednika Srbije. Pretrpeli smo jedan strahovit zločin, genocid, i ima budala koji kažu da nas nisu bombardovali i bacali osiromašeni uranijum, da nisu naneli štetu - rekao je Stojmirović.

Poslanik Srpske napredne stranke Ljubiša Stojmirović je diplomirao na Fakultetu organizacionih nauka na organizaciono kibernetskom smeru, a onda magistrirao i doktorirao na istoimenom fakultetu.

Bonus video:

Saša Janković, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.