Pola miliona za Cecu, a nemaju za radničke plate! Spisak firmi koje su finansirale novogodišnji koncert u Kruševcu (FOTO)

Više od bezobrazluka

Pola miliona za Cecu, a nemaju za radničke plate! Spisak firmi koje su finansirale novogodišnji koncert u Kruševcu (FOTO)

Među finansijerima novogodišnjeg koncerta Svetlane Cece Ražnatović u Kruševcu nalaze se javna preduzeća koja radnicima ne isplaćuju plate
Objavljeno: 12:19h
Nema para za plate, ali za Cecin koncert - ima. ​Ceca izula Čarapane! Pevala pred 30.000 Kruševljana! (FOTO) (VIDEO)
Kruševca novogodišnjeg
među najvećim finansijerima spektakla u Kruševcu i državna preduzeća koja radnicima ne isplaćuju plate
Teleprompter.rs
"Kruševacput", koji već duže vreme muku muči sa isplatama plata, uplatio je u gradski budžet pola miliona dinara za Cecin koncert "Trayal korporacija"
uplatila je takođe pola miliona dinara "Dunav osiguranje" doniralo 200.000 dinara
Teleprompter.rs
Vojska Srbije po naređenju ministra Gašića na Cecinom koncertu pripremala i služila hranu i piće
Gašićeve firme još na gradskom budžetu Kruševačke odbornike interesovalo je i koliko je budžetskog novca prebačeno na račun firme “ADD Productions” koja se nalazi u vlasništvu Gašićeve žene. Kako se navodi u odgovoru Gradskog veća, iz budžeta grada na račun Gašićeve firme prošle godine prebačeno je više od 1,2 miliona dinara. Takođe, na račun firme “BNZ Higijenic”, čiji je suvlasnik Gašićev sin Vladan, iz gradskog budžeta prosleđeno je 420.000 dinara. Podsetimo da Agencija za borbu protiv korupcije protiv ministra Gašića vodi postupak zbog sukoba interese upravo zbog ta dva preduzeća. Agencija je utvrdila da je Gašić bio u sukobu interesa kada je, kao gradonačelnik Kruševca, zaključio ugovore s firmama u vlasništvu njegove supruge i sina.
Teleprompter.rs

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.