POKAZALA BUTKICE: Jadranka u izdanju koje do sada niste mogli ni da zamislite!
Jadranka Joksimović, Foto: Kurir/ Privatna arhiva

uh, kakva je

POKAZALA BUTKICE: Jadranka u izdanju koje do sada niste mogli ni da zamislite!

Jadranka Joksimović na društvenim mrežama okačila fotografije na kojima se ističu njeni fizički atributi

Objavljeno:

Iako važi za političarku koja već neguje poslovni stil, ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović u slobodno vreme više voli da nosi ležernije kombinacije u kojima, kako mnogi kažu, njena vitka figura, a naročito noge dolaze do izražaja.

Reč je uglavnom o lepršavim haljinicama, kojih ima u svim bojama i dezenima, a sudeći prema fotografijama koje je objavila na svom Fejsbuk profilu, reklo bi se da su joj najdraže one u jarkim bojama koje u prvi plan ističu njenu ženstvenost, ali i druge ženske atribute.

Jadranka Joksimović
Jadranka Joksimović foto: Kurir/ Privatna arhiva

Joksimovićeva, kojoj već godinama pripisuju da ima najzgodnije noge na srpskoj političkoj sceni, nema problem da obuče ultrakratku suknju, zbog čega je jednom prilikom u holu Skupštine Srbije napravila pravu pometnju privukavši brojne poglede.

Iako su mnogi navikli na njen, sada već upečatljiv, nesvakidašnji i pomalo provokativan stil, ministarka se i van sastanaka i prijema oblači atraktivno i ženstveno, ističući, slobodno rečeno, svoje zmijsko telo. Na fotografiji koju je podelila na Fejsbuku Joksimovićeva je za vreo letnji dan odabrala kratku haljinu žute boje, pa su tako u prvi plan sevnule njene noge, a nije izostao ni široki osmeh.

Jadranka Joksimović
Jadranka Joksimović foto: Kurir/ Privatna arhiva

Sličan stajling prošetala je i na moru, kada je svoj morski stil upotpunila visokim potpeticama. Međutim, u njenom ormaru ima mesta i za ravnu obuću, sudeći po fotografiji na kojoj pozira u fensi patikama.

- Imam svoj stil, uvek sam ga imala, nekome se sviđa, nekome ne. Moje stranačke koleginice Zorana, Nela, Irena, Jorgovanka, Maja takođe imaju svoj prepoznatljiv stil, svaka od njih ima ukus za specifične detalje. Važno je da ljudi prepoznaju naš rad i odgovornost - rekla je Joksimovićeva.

Ministarka prati trendove

AKTIVNA NA FEJSU I INSTAGRAMU

Uprkos brojnim obavezama koje ima kao ministarka, Joksimovićeva često nađe vremena i za društvene mreže. Ona vrlo rado koristi Instagram i Fejsbuk, gde ima otvorene profile, pa se tako s razlogom može reći da spada među moderne političare koji se ne libe da objavljuju svoje fotografije.

Bonus video:

OVO SU TEME RAZGOVORA BEOGRADA I PRIŠTINE U BRISELU!

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.