Vučiću stigla rođendanska čestitka koja ga je POSEBNO RAZNEŽILA: Od NJIH se ovome nikako nije nadao!
Aleksandra Vučića posebno je raznežila rođendanska čestitka koju mu je posalalo dvoje penzionera, Foto: EPA/Koča Sulejmanović

ROĐENDANAC

Vučiću stigla rođendanska čestitka koja ga je POSEBNO RAZNEŽILA: Od NJIH se ovome nikako nije nadao!

Vučiću su rođendan čestitali brojni svetski zvaničnici, među kojima su i ruski premijer Medvedev ali i italijanski kolega Serđo Matarela

Objavljeno: 18:30h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas slavi 48. rođendan, a čestitke mu samo pristižu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas prima rođendanske čestitke. Iako je i sam rekao da je isuviše star i da ga njegov rođendan više ne interesuje, mnogi pak ipak smatraju da je rođendan važan, te mu tokom celog dana stižu čestitke pune lepih reči.

Vučiću su rođendan čestitali brojni svetski zvaničnici, među kojima su i ruski premijer Medvedev ali i italijanski kolega Serđo Matarela, ali predsedniku je jedna čestitka izmamila osmeh na lice.

Naime, na adresu Predsedništva danas je stigla koverta, a u njoj čestitka dvoje penzionera koji su Vučiću poželeli sve najbolje.

"Sa velikim poštovanjem, druže predsedniče Aleksandru Vučiću, hteli bi da Vam čestitamo Vaš 48. rođendan, da Vam poželimo uspeh u radu koji obavljate i drug život. Žele Vam Vaši penzioneri, bračni par Danica Vujičić i Miodrag Marković", navodi su u čestitki.

BONUS VIDEO: Dragan Šutanovac i Vesna Rakić Vodinelić, Espreso intervju

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.