SEĆATE LI SE GAFA S KACIGOM? Rasim Ljajić pao dok je pokušavao da izvuče auto iz snega! (FOTO)
Ministar Ljajić je dobro prošao, Foto: Kurir

NIJE MU PRVI PUT

SEĆATE LI SE GAFA S KACIGOM? Rasim Ljajić pao dok je pokušavao da izvuče auto iz snega! (FOTO)

Zapljusnuo ledeni talas u blizini radnog mesta

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacije Rasim Ljajić mora da bude prilično oprezan kada su u pitanju vremenske neprilike, ali i nezgode na radu, jer, sudeći po onome što mu se dešavalo, ministar je u više navrata "za dlaku" sačuvao glavu.

Pre par dana ga je, nedaleko od radnog mesta u blizini Palate Srbija, zapljusnuo ledeni talas, pa se ministar Ljajić, doslovno rečeno, okupao u snegu.

foto: Kurir

On je pokušavao da odglavi automobil koji je otkazao poslušnost, iz dubokog snega, a u pomoć mu je pritrčao i prijatelj. Pošto je situacija bila prilično ozbiljna, ministar se nije štedeo, pa se potpuno uvaljao i pokvasio pantalone i jaknu.

Međutim, uspeo je da reši problem i pokrene svoj automobil. Na kraju, samo je to i bilo važno.

foto: Kurir

Međutim, nije ovo jedina nezgoda ministra Ljajića. Davne 2007. godine on je doživeo nezgodu na radu, i samo zahvaljujući šlemu izbegao je tešku povredu glave.

On je "banuo" sa saradnicima u nenajavljenu inspekciju gradilišta u ulici Dimitrija Tucovića 146 u Beogradu. Međutim, dok je ministar Ljajić sa papirima u ruci hodao po betonskom temelju na kome dva čoveka ne mogu da se mimoiđu, naleteo je glavom na građevinsku armaturu!

foto: Kurir

- Ni sam ne znam kako je to bilo! Da nije bilo šlema, isekao bih glavu! Krenuo sam u juče u obilazak gradilišta po onoj najvećoj vrućini. Prostor za ulaz na gradilište bio je vrlo uzak, a uz to još neka zemlja i trava. Dok sam gledao kuda idem, naleteo sam na neke čelične šipke i da nije bilo šlema i da se nisam izmakao, bilo bi svašta! I moj primer pokazuje koliko je važno pridržavati se propisanih mera bezbednosti koje, između ostalog, podrazumevaju i zaštitnu odeću. Šlem glavu čuva! - rekao je tada Ljajić za medije.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Dragiša Ivelja, bivši Titov špijun

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.