OD SVIH LOPOVA I KRIMINALACA, RADULOVIĆ BAŠ MENE NAŠAO DA HAPSI! Junački, nema šta! (FOTO)
Šapić pobesneo nakon Radulovićevih pretnji, Foto: Vladimir Milovanović, Fonet

RAT SE NASTAVLJA

OD SVIH LOPOVA I KRIMINALACA, RADULOVIĆ BAŠ MENE NAŠAO DA HAPSI! Junački, nema šta! (FOTO)

Saša Radulović je na Tviteru javno poručio Aleksandru Šapiću, koji je kandidat za gradonačelnika Beograda, ''da je lopov i da mu je mesto u zatvoru''. Nakon toga, usledio je Šapićev odgovor

Objavljeno:

Lider pokreta "Dosta je bilo" , Saša Radulović optužio je predsednika opštine Novi Beograd Aleksandra Šapića za zloupotrebu javnih resursa i otimanje novca.

Radulović je na Tviteru javno poručio Šapiću, koji je kandidat za gradonačelnika Beograda, ''da je lopov i da mu je mesto u zatvoru''.

''Kada zloupotrebljavate javne resurse, preko svojih privatnih plivačkih klubova i firmi za organizovanje izleta izvlačite novac za sebe, onda to nije pitanje različitog mišljenja. Onda ste lopov. Toga naravno nema u sportu. I mesto vam je u zatvoru'', napisao je Radulović.

foto: Printscreen Tvitter

Nakon toga, Šapić mu je odgovorio da nema potreba za pretnjama i vređanjima jer to nije "sportski".

Šapić je dodao da Radulović vapi za medijskom pažnjom koju je preko njega konačno i dobio. On ga je pozvao da podigne krivičnu prijavu i dostavi dokaze pa da ga nakon toga "strpa u zatvor".

- U međuvremenu, dok sam još na slobodi, dobiće tužbe za laž i klevetu, napisao je Šapić na Tviteru.

Nakon odgovora, Aleksandar Šapić je dodao da je Radulović pravi "junak" jer se okomio na opoziciju, umesto, kako kaže, na lopove koji decenijama kreiraju živote ljudi u Srbiji.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.