Igra rokenrol fontana sa Slavije, za kupanje je bolja čak i od Paralije! Fantomi izbacili novu pesmu, preti da postane PRAVI HIT!
Foto: Printscreen/youtube

interesantno!

Igra rokenrol fontana sa Slavije, za kupanje je bolja čak i od Paralije! Fantomi izbacili novu pesmu, preti da postane PRAVI HIT!

Nije teško pogoditi o čemu je reč u ovoj interesantnoj pesmi.

Objavljeno:

Pokret ujedinjenih fantoma, koji je nastao po uzoru na mladenovački građanski pokret "Beli - Samo Jako!",nastavili su da deluju po sličnim principima, zbog što efikasnijeg okupljanja ljudi u Srbiji i Vojvodini, odakle su i oni.

Ovaj autentični vojvođanski građanski pokret posle simboličnog performansa "Noćno rušenje vlasti"i pesme "Vučiji rep" izbacio je novu pesmu.

Reč je o pesmi "Igra rokenrol fontana sa Slavije". Nije teško pogoditi o čemu je reč u ovoj interesantnoj pesmi.

Ovo je refren, koji je kao i ostatak pesme veoma interesantan.

Tamo neki Dimitrije sklonjen je sa Slavije Eto on je život dao da bi neko lovu pravo! 1, 8 miliona evra koštala fontana da nam stalno peva Al' po sajtu Alibaba prošli smo mi skoro džaba Jer u svetu bolje zdanje, košta skoro 3X manje

Dođite na kupanje u fontanu novu, neko pere noge neko pere lovu Posle trećeg dana curi nam fontana Auto-perionice izgubile su dnevnice

Igra rokenrol fontana sa Slavije Prska oko sebe i kola i tramvaje Igra rokenrol fontana sa Slavije Za kupanje je bolja čak i od Paralije!

Celu pesmu možete odslušati ovde:

Bonus video:

Najdanovi krugovi - selo Mala Krsna


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.