SEDAM DANA TIŠINE: Ovo je odluku Šapić doneo zbog smrti Olivera Ivanovića
Foto: Zorana Jevtić

NEUTEŠAN ZBOG SMRTI PRIJATELJA

SEDAM DANA TIŠINE: Ovo je odluku Šapić doneo zbog smrti Olivera Ivanovića

Ivanović je preminuo u utorak nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici

Objavljeno: 12:30h

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić putem društvenih mreža je saopštio da sedam dana neće govoriti o predstojećim beogradskim izborima.

Kako je naveo, tu odluku je doneo zbog ubistva lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovića.

"Iz poštovanja prema porodici mog prijatelja Olivera i velikoj tragediji koja im se desila, do ponedeljka, to jest 7 dana od njegovog ubistva, neću ni na jedan način u javnosti govoriti o beogradskim izborima. Molim medije za razumevanje. Hvala", objavio je Šapić na Fejbuku uz fotografiju sa Ivanovićem.

Ivanović je preminuo u utorak nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici. Obdukcioni nalaz je pokazao da je Oliver Ivanović ubijen sa šest metaka iz pištolja zastava M70A, poznatog kao "duga devetka", navode iz KBC Kosovska Mitrovica. Mediji su objavili da je nađeni zapaljeni automobil “opel astra“ iz kojeg je, kako se sumnja, izvršen atentat na Olivera Ivanovića, pripadao Austrijancu srpskog porekla koji više nije živ. Ivanović će biti sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju.

BONUS VIDEO: (KURIR TV) Predstavnici opozicije se opraštaju od Olivera Ivanovića

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.