MIHAJLOVIĆ: Ubistvo Olivera Ivanovića neće doprineti miru i bezbednosti na Kosovu
Mihajlović smatra da je ubistvo Olivera Ivanovića užasna vest i velika tragedija za porodicu, Foto: Fonet, Beta/Saša Đorđević

REAKCIJA

MIHAJLOVIĆ: Ubistvo Olivera Ivanovića neće doprineti miru i bezbednosti na Kosovu

MNihajlović očekuje da počinioci ovog terorističkog zločina budu brzo otkriveni i da odgovaraju

Objavljeno:

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, rekla je povodom ubistva Olivera Ivanovića da to ne može doprineti miru i bezbednosti na KiM i da se nada da će počinioci ovog terorističkog zločina biti brzo otkriveni i da će odgovarati.

- Ovo je užasna vest i velika tragedija za porodicu Olivera Ivanovića, kojoj izjavljujem iskreno saučešće - rekla je Mihajlovićeva, odgovarajući na pitanja novinara tokom posete Leskovcu. - Ne znamo detalje, ali očekujem da svi počinioci ovog terorističkog zločina budu brzo otkriveni i da odgovaraju - naglasila je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da napad i ubistvo Olivera Ivanovića ne mogu da doprinesu miru i bezbednosti na KiM, baš kao ni zapaljive poruke albanskih političara koji poručuju Srbima da se ne vraćaju na Kosovo.

- Vlada Srbije ostaje privržena miru i saradnji i mirnom rešavanju pitanja Kosova u interesu Srba i Albanaca - dodala je Mihajlovićeva.

Bonus video:

Dragan Đilas, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.