SNS JE PREDSTAVILA SVOJU LISTU ZA BG: A ovako bi izgledala kontra lista opozicije! Oni bi sigurno bili na njoj!
Sergej, Karleuša, Tanja i Vlado su ozbiljni kriitčari vlasti, Foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

neizbežni su

SNS JE PREDSTAVILA SVOJU LISTU ZA BG: A ovako bi izgledala kontra lista opozicije! Oni bi sigurno bili na njoj!

Oni se ne suzdržavaju da izraze svoje mišljenje

Objavljeno:

Srpska napredna stranka objavila je svoju listu za lokalne izbore u Beogradu, koju predvodi direktor Dečje klinike u Tiršovoj, doktor Zoran Radojičić. Pored njega, na ovoj listi će se naći bivši košarkaši Partizana i Crvene zvezde Goran Grbović i Milan Gurović, glumac Branko Milićević Kockica, TV voditelj Žika Nikolić (Žika Šarenica), rukometašica Dragana Pešić-Belojević, umetnica Aja Jung, bivši ministar kulture Ivan Tasovac, ali i mnogi drugi.

Ovo su ljudi koji već jedan period otvoreno podržavaju politiku koju vodi predsednik Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, dok se na drugoj, odnosno opozicionoj strani nalazi drugi tabor poznatih ličnosti. Među njima su pevač Vlado Georgiev, braća glumci Sergej i Bane Trigunović, pevačica Jelena Karleuša, pevačica Kristina Kovač, dramski pisac Siniša Kovačević, glumac Nikola Kojo, novinarka i voditeljka Tatjana Vojtehovski, i mnogi drugi... Verujemo da bi ove poznate ličnosti mogle da se nađu na nekoj od lista opozicionih stranaka pred beogradske izbore. A, da li će se obistiniti "naša lista" saznaćemo uskoro.

Sve ove ličnosti su ozbiljni kritičari vlasti, i često na društvenim mrežama izražavaju svoje stavove, ali i upućuju kritiku pojedinim kadrovima Srpske napredne stranke, i ukazuju na njihove propuste.

Vlado Georgijev je postao ozbiljan tviteraš koji ima više od 600.000 pratilaca, i koji ih svakodnevno obaveštava o stanju u društvu, o aktuelnoj vlasti i botovima...On je na predsedničkim izborima javno podržao lidera PSG-a Sašu Jankovića.

Glumci Sergej i Bane Trifunović su takođe podržali Sašu Jankovića tokom predsedničke kampanje. Iako se Bane malo distancirao, Sergej je i dalje uz ovaj Pokret. U svakom slučaju, opozicione stavove su obojica zadržali.

Sergej ne prestaje da proziva na Tviteru, i na njegovoj meti su uglavnom predstavnici vlasti.

Share, molim!

A post shared by Sergej (@dick_whistler) on

Pevačica Jelena Karleuša, takođe je "ljuta opozicionarka", koja ne propušta nijednu priliku da iznese svoje mišljenje na razne teme. Naravno, kritika vlasti nikada ne izostaje!

Voditeljka i novinarka Tanja Vojtehovski takođe je javno podržala Pokret slobodnih građana i Sašu Jankovića, ali ga je posle par meseci napustila. Međutim, svoje stavove ne krije, i takođe ih često iznosi u javnost, uglavnom preko društvenih mreža. A, na probleme u društvu ukazuje preko svoje emisije "Život priča", gde ne štedi baš nikoga.

Bonus video:

Muamer Zukorlić, intervju

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.