ODRŽAN VULINOV NOVOGODIŠNJI KOKTEL: Patrijarh Irinej stigao među prvima, a evo šta je MINISTAR IMAO DA KAŽE! (FOTO) (VIDEO)
Patrijarh Irinej je stigao među prvima, Foto: Espreso

svečani prijem

ODRŽAN VULINOV NOVOGODIŠNJI KOKTEL: Patrijarh Irinej stigao među prvima, a evo šta je MINISTAR IMAO DA KAŽE! (FOTO) (VIDEO)

Vulin je svečani prijem otpočeo govorom u kojem se osvrnuo na stanje u srpskoj vojsci

Objavljeno: 21:42h

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković priređuju prijem povodom novogodišnjih i božićnih praznika u Domu Garde na Topčideru.

Koktel je počeo himnom "Bože pravde" koju je izveo mešoviti hor Ministarstva odbrane, a među prvim zvanicama našao se patrijarh Irinej, bivši ministar odbrane Zoran Đorđević, ambasador Rusije Aleksandar Čepurin, kao i sin Vojislava Šešelja.

- U ime predsednika republike Srbije i vrhovnog vojnog komandanta Aleksandra Vučića želim da vam čestitam Božić i Novu godinu i poželim godinu koja će biti vredna ponavljanja. U godini iza nas Vojska Srbije pokazala je svoju snagu i svoju vrlinu. Jačali smo, naoružavali se, obučavali, unapređivali, ali iznad svega razmišljali smo o pripadnicima Vojske Srbije, o svakom čoveku kao najvažnijem i najznačajnijem delu Vojske. Ponosni smo na svakog pripadnika Vojske i na njihov rad i samoprekor - izjavio je, između ostalog, Vulin u govoru kojim je otvorio ovaj svečani prijem.

Vulin u razgovoru sa ambasadorom Rusije
Vulin u razgovoru sa ambasadorom Rusijefoto: Espreso

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.