DANAS RATUJU, A DO JUČE BILI PRIJATELJI: Isplivala zajednička fotografija Amfilohija, Đurića i Selakovića!
Đurić, Amfilohije i Selaković su nekada bili u odličnim odnosima, Foto: Beta/Miloš Miškov, Beta/Dragan Gojić, beta/goran stanković

slagali se dobro

DANAS RATUJU, A DO JUČE BILI PRIJATELJI: Isplivala zajednička fotografija Amfilohija, Đurića i Selakovića!

Đurić i Selaković su među prvima odgovorili Amfilohiju

Objavljeno:

Mitropolit crnogorsko - primorski Amfilohije od juče je u žiži javnosti zbog izjave da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić izdati Kosovo i Metohiju. Posle ovakve konstatacije, Amfilohiju su odgovarali mnogi, a među prvima direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i generalni sekretar predsednika Srbije Nikola Selaković. Međutim, nekada nije bilo tako.

Direktor Vladine kancelarije za Kosovu i Metohiju Marko Đurić rekao je da je mitropolit Amfilohije odavno prestao da se bavi crkvenim pitanjima i da je "zagazio u blato srpske, opozicione politike".

Selaković je rekao da izjavu mitropolita Amfilohija može da analizira satima i da je reč o čoveku koji je živom Vučiću dva puta držao opelo.

- Izjavu tumačim kao vradžbinu koja nema veze s pravoslavljem - rekao je Selaković.

Iako su među prvima "opleli" po Amfilohiju i njegovoj izjavi, nekada su Đurić i Selaković bili u odličnim odnosima sa mitropolitom crnogorsko - primorskim, a to dokazuje slika studenata koji su organizovali jednu konferenciju na kojoj je bio i Amfilohije.

Među studentima bili su Đurić i Selaković, a zajedničku sliku je na svoj Tviter nalog okačio Zoran Živković, predsednik Nove stranke uz komentar "Učenici nadmašili učitelja...u budalisanju"...

Bonus video:

Tri pitanja za Đilasa, Šapića i Šutanovca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.